• Informatie

HP Smart Tank 500, 600 printers - Zelftestpagina's afdrukken

Dit document is van toepassing op HP Smart Tank 500 en 508 All-in-One, 511, 514, 515, 516, 517, 518, 519, 530, 531, 538, 615, 617 en 618 Wireless All-in-One en Smart Tank Plus 551, 555, 559, 570, 571, 651 en 655 Wireless All-in-One printers.
Printerrapporten geven informatie over de printer en hulp bij het oplossen van hardwareproblemen, zoals met de afdrukkwaliteit of netwerkverbindingen.