• Informatie

HP LaserJet Pro M304, M305, M404, M405 - Papierstoringen in de tonercartridge of het fusergebied verhelpen

Papierstoringen in de tonercartridge of het fusergebied verhelpen

Gebruik de volgende procedure om te controleren op papier in alle mogelijke vastlooplocaties in het gebied rondom de tonercartridge of fuser.
  1. Druk op de ontgrendelknop van de voorklep.
    Afbeelding : Op de ontgrendelknop van de voorklep drukken
  2. Open de voorklep.
    Afbeelding : De voorklep openen
  3. Verwijder de tonercartridge.
    Afbeelding : De tonercartridge verwijderen
  4. Til de klep voor toegang tot de storing omhoog.
    Afbeelding : Til de klep voor toegang tot de storing omhoog
  5. Als er vastgelopen papier zichtbaar is, verwijdert u dit.
    Afbeelding : Vastgelopen papier verwijderen
  6. Installeer de tonercartridge.
    Afbeelding : De tonercartridge installeren
  7. Sluit de voorklep.
    Afbeelding : De voorklep sluiten
  8. Als er geen papier is vastgelopen achter de klep van de printcartridge, drukt u op de ontgrendelknop van de voorklep en opent u de voorklep. Open vervolgens de achterklep.
    Afbeelding : De voorklep en de rechterklep openen
  9. Als er vastgelopen papier zichtbaar is, verwijdert u dit in het gebied van de achterklep.
    Afbeelding : Vastgelopen papier verwijderen
  10. Sluit de achterklep en de voorklep.
    Afbeelding : Achterklep en voorklep sluiten