• Informatie

HP LaserJet Pro M304, M305, M404, M405 - Papierstoringen in lade 3 oplossen

Papierstoringen in lade 3 oplossen

Gebruik de volgende procedure om te controleren op papier in alle mogelijke blokkadelocaties in en bij lade 3.
  1. Verwijder de lade uit de printer.
    Afbeelding : Lade openen
  2. Verwijder het papier uit de lade en gooi het beschadigde papier weg.
    Afbeelding : Beschadigd papier verwijderen
  3. Controleer of de achterste papiergeleider is aangepast aan het juiste papierformaat. Druk, indien nodig, de ontgrendeling in en verplaats de achterste papiergeleider naar de juiste plaats. Als het goed is, hoort u een klik.
    Afbeelding : Controleer of de papierlengtegeleider correct is ingesteld
  4. Plaats het papier in de lade. Let erop dat de stapel papier in alle vier hoeken plat ligt en dat de bovenzijde van de stapel niet boven de maximale papierhoogte-indicator uitkomt.
    Afbeelding : Plaats papier in lade 2
  5. Plaats lade terug en sluit deze.
    Afbeelding : De lade sluiten
  6. Druk op de ontgrendelknop van de voorklep.
    Afbeelding : Op ontgrendelknop voorklep drukken
  7. Open de voorklep.
    Afbeelding : De voorklep openen
  8. Verwijder de tonercartridge.
    Afbeelding : De tonercartridge verwijderen
  9. Til de klep voor toegang tot de storing omhoog.
    Afbeelding : Klep voor toegang tot storing optillen
  10. Verwijder vastgelopen papier.
    Afbeelding : Vastgelopen papier verwijderen
  11. Plaats de tonercartridge terug.
    Afbeelding : De tonercartridge terugplaatsen
  12. Sluit de voorklep.
    Afbeelding : Sluit de voorklep