• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP Color LaserJet Pro M454, MFP M479 - Papier plaatsen in lade 1

De volgende informatie beschrijft hoe u papier moet plaatsen in lade 1.

Papier plaatsen in lade 1 (multifunctionele lade)

Volg deze stappen om papier te plaatsen in lade 1.
Deze lade kan maximaal 50 vel papier met een gewicht van 75 g/m2 bevatten.
  let op:
Als u storingen wilt voorkomen, mag u tijdens het afdrukken nooit papier toevoegen aan of verwijderen uit lade 1.
  1. Open lade 1 door de hendels aan de linker- en rechterkant van de lade naar beneden te trekken.
    Afbeelding : Lade 1 openen
  2. Trek het verlengstuk van de lade uit.
    Afbeelding : Het ladeverlengstuk uitschuiven
  3. Druk de tab aan de rechterkant van de papiergeleider naar beneden, en schuif dan de papiergeleiders naar het juiste formaat.
    Afbeelding : Papiergeleiders openen
  4. Plaats het papier in de lade. Let erop dat het papier onder de tabs past en niet boven de maximale papier hoogte-indicator komt.
    Raadpleeg Afdrukstand van het papier in lade 1 voor informatie over de afdrukstand van het papier.
    Afbeelding : Plaats papier
  5. Open op uw computer de softwaretoepassing en begin met afdrukken. Zorg ervoor dat de driver staat ingesteld op de juiste papiersoort en -grootte voor het papier dat wordt afgedrukt vanuit de lade.

Afdrukstand van het papier in lade 1

Als u papier gebruikt die een bepaalde afdrukstand vereist, plaatst u dit aan de hand van de informatie in de volgende tabel.
Afdrukstand van het papier in lade 1
Papiersoort
Uitvoer
Papier plaatsen
Briefhoofdpapier of voorbedrukt
Enkelzijdig afdrukken
Afdrukzijde boven
Bovenrand eerst in de printer
Afbeelding : Afdrukstand afdrukzijde boven
Briefhoofdpapier of voorbedrukt
Dubbelzijdig afdrukken
Afdrukzijde beneden
Bovenrand van de printer vandaan
Afbeelding : Afdrukstand afdrukzijde beneden
Geperforeerd
Enkelzijdig of dubbelzijdig afdrukken
Afdrukzijde boven
Gaten naar de linkerkant van de printer
Afbeelding : Afdrukstand van het papier met gaatjes aan de linkerzijde