• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Laser NS 1020 printers - Draadloze printer instellen

Dit document heeft betrekking op de HP Laser NS 1020w printer.
Voordat u draadloos kunt afdrukken, sluit u uw printer aan op het lokale wifinetwerk en op uw computer of mobiele apparaat. Gebruik de HP software die u door het installatieproces zal leiden.
  1. Als u de printer in een draadloos netwerk wilt gebruiken, hebt u het volgende nodig:
    • Een compatibele computer of een compatibel mobiel apparaat dat is verbonden met uw draadloze netwerk
    • Toegang tot internet
    • Een USB-kabel (mogelijk vereist tijdens installatie)
  2. Voor het instellen van een mobiel apparaat, moet u Bluetooth op uw Android- of iOS-smartphone of tablet inschakelen. Dit signaal wordt gebruikt om de printer tijdens het installatieproces te detecteren.
  3. Plaats de printer dicht bij de computer of het mobiele apparaat en binnen bereik van de router.
  4. Controleer of de printer is ingeschakeld en er papier is geplaatst. Ga voor meer informatie naar Eerste keer printer instellen.
  5. Houd de knop Draadloos op het bedieningspaneel van de printer vijf seconden ingedrukt of tot het lampje van de draadloze verbinding knippert.
  6. Druk binnen twee minuten op de WPS-knop (Wi-Fi Protected Setup) op de draadloze router en wacht vervolgens maximaal twee minuten totdat de printer en de router verbinding maken.
    De knop Draadloos stopt met knipperen wanneer de verbinding tot stand is gebracht.
    opmerking:
    Gebruik de HP Smart-app om verbinding te maken als uw router geen WPS-knop heeft. Zie Hoe zit het als mijn router geen WPS-knop heeft? in Veelgestelde vragen.
  7. Installeer de printersoftware.
    • Windows, Mac, Android en Apple iOS: Ga naar 123.hp.com om de aanbevolen software te installeren. Volg deze instructies om verbinding te maken met de printer.
    • Chromebook: Ga naar Afdrukken vanaf een Chromebook voor stappen om verbinding te maken en af te drukken.

Veelgestelde vragen

Bekijk deze veelgestelde vragen over het maken van een verbinding tussen uw printer en een draadloos netwerk.