• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Laser 100 printers - Functies op het bedieningspaneel

Dit document is bedoeld voor HP Laser 103a, 107a, 107r, 107w, 108a en 108w printers.
Het bedieningspaneel bevat knoppen, pictogrammen en lampjes om afdrukopties te selecteren en de printerstatus aan te geven.
    Bedieningspaneel met lampjes
  1. Toner-lampje
  2. Draadloos-lampje (alleen draadloze modellen)
  3. Knop Hervatten/Annuleren
  4. Aan-uitknop
  5. Waarschuwingslampje
1.Toner-lampje: Indicatie wanneer de toner bijna op is.
2.Knop en lampje voor draadloos: Schakelt de draadloze functie in of uit.
  • Een lampje dat constant brandt geeft aan dat een draadloze verbinding tot stand is gebracht.
  • Een knipperend lampje geeft aan dat er een verbinding wordt geconfigureerd.
3.Knop Hervatten/Annuleren: Hervat of annuleert afdruktaken.
4.Knop en lampje voor aan/uit: Hiermee schakelt u de printer in of uit of wekt u de printer uit de slaapstand.
5. ! Waarschuwingslampje: Geeft aan dat de printer moet worden gecontroleerd door de gebruiker.