• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise MFP M528, HP LaserJet Managed MFP E52645 - Papierstoringen in de uitvoerbak verhelpen (13.E1)

Papierstoringen in de uitvoerbak verhelpen - 13.E1

Gebruik de volgende procedure om te controleren op papier in alle mogelijke storingslocaties in de uitvoerbak. Wanneer er een storing optreedt, geeft het bedieningspaneel een animatie weer die helpt bij het verhelpen van de storing.
  1. Als er papier zichtbaar is in de uitvoerbak, pakt u dit vast bij de voorste rand en verwijdert u het.
    Afbeelding : Het vastgelopen papier verwijderen