• Informatie

HP LaserJet Pro - afdrukken vanaf een USB-flashstation

Inleiding

Deze printer beschikt over direct afdrukken via USB. U kunt dus snel bestanden afdrukken zonder de bestanden via de computer te verzenden. De printer is geschikt voor standaard USB-flashstations in de USB-poort aan de voorzijde van de printer. U kunt de volgende bestandstypen openen:
  • .pdf
  • .jpg
  • .prn en .PRN
  • .pcl en .PCL
  • .ps en .PS
  • .doc en .docx
  • .ppt en .pptx
M426-, M427-, M452-, M377- en M477-modellen ondersteunen de volgende extra bestandstypen:
  • .cht en .CHT
  • .pxl

USB-documenten afdrukken

Documenten afdrukken van een USB-flashstation.
  1. Plaats het USB-flashstation in de USB-poort aan de voorzijde van de printer. Er verschijnt een bericht Lezen... op het bedieningspaneel van de printer.
  2. Raak Documenten afdrukken aan op het scherm dat wordt weergegeven.
  3. Blader naar de naam van het document dat u wilt afdrukken en tik hierop. Als het bestand is opgeslagen in een map, tikt u op de naam van de map en bladert u vervolgens naar de naam van het bestand en tik hierop.
  4. Raak in het volgende scherm een van de opties aan om de instellingen voor de afdruktaak te wijzigen. Deze opties variëren voor verschillende printermodellen.
    opmerking:
    Raak voor meer opties het pictogram Instellingen aan (alleen M428-M429-, M453-M454- en M478-M479-modellen).
  5. Raak Afdrukken aan om de taak af te drukken.
  6. Haal de afgedrukte taak op uit de uitvoerbak en verwijder het USB-flashstation van de USB-poort.