• Informatie

Handleiding over upgraden naar Windows 11

• Feedback

Bezig met laden...

HP LaserJet Pro - De printersoftware in Windows installeren op een draadloos netwerk

Volg de instructies in dit document om de printersoftware in Windows te installeren voor een draadloze netwerkverbinding.
De HP printer moet zijn ingesteld voordat u de printersoftware installeert. Als u de printer nog niet hebt ingesteld, volgt u de instructies voor het instellen van uw printerhardware.
opmerking:
Als u de HP Universal Print Driver (UPD) voor Windows wilt installeren, gaat u naar www.hp.com/go/upd. De UPD is ontworpen voor gemakkelijk beheer van afdrukomgevingen met meerdere printers op een netwerk. De HP UPD is een goede keuze voor een printer die alleen afdrukt. Deze driver biedt immers ALLEEN afdrukvoorzieningen.

Windows®-installatie voor een draadloze netwerkverbinding

Volg deze stappen om uw printer voor te bereiden op een draadloze verbinding en de software te installeren.
BELANGRIJK: Als uw printer is aangesloten op een bedraad netwerk met een Ethernetkabel, koppelt u deze nu los.

Stap één: De printer voorbereiden op een draadloze verbinding

Voordat u de software installeert, moet u de printer voorbereiden op een draadloze verbinding.
opmerking:
De stappen zijn afhankelijk van het type bedieningspaneel.
Afbeelding : Aanraakscherm met witte achtergrond
Voorbeelden van wit bedieningspaneel
Afbeelding : Aanraakscherm met zwarte achtergrond
Voorbeelden van zwart bedieningspaneel
Afbeelding : 2-regelig LCD met toetsenblok
Voorbeelden van 2-regelig bedieningspaneel
Zoek uw printertype op in de onderstaande opties en volg de stappen om uw printer voor te bereiden op een draadloze verbinding.

Stap twee: De printersoftware installeren

Volg deze stappen om de printersoftware te installeren op uw computer. Raadpleeg de sectie Meer informatie over softwarebronnen - downloaden of cd aan het begin van dit onderwerp voor informatie over softwarebronnen.
opmerking:
Als u de Windows®-wizard Printer toevoegen wilt gebruiken om alleen een printerdriver te installeren, slaat u de volgende stappen over en gebruikt u de opgegeven installatie-instructies voor de driver op de pagina Software en drivers.
opmerking:
Voor printers met een 2-regelig LCD-bedieningspaneel kan tijdelijk een USB-kabel nodig zijn om de printer aan het draadloze netwerk te koppelen.