HP LaserJet Pro MFP M329, M428-M429, M479 - Scannen naar een computer (Windows)

Inleiding

Gebruik deze functie om rechtstreeks te scannen op een computer via het bedieningspaneel van de printer. Deze functie is alleen beschikbaar voor Windows.
Zorg ervoor dat u de printersoftware aanbevolen door HP al hebt geïnstalleerd voordat u gaat scannen naar een computer. De printer en de computer moeten worden verbonden en ingeschakeld. De software van de printer moet zijn geactiveerd voordat u scant.
Deze functie is standaard uitgeschakeld. Als u de functie Scannen naar computer wilt inschakelen, gaat u naar Scannen naar computer instellen (Windows).

Scannen naar een computer (Windows)

1. Plaats het document op de glasplaat van de scanner of in de documentinvoer volgens de indicatoren op de printer.
  2. Tik in het beginscherm van het bedieningspaneel op het pictogram Scannen.
  3. Veeg naar rechts en tik vervolgens op het pictogram Computer.
  4. Selecteer de computer waarnaar u wilt scannen.
  5. Controleer of de Scansnelkoppeling de optie is die u wilt gebruiken, of tik op Scansnelkoppeling om een andere scanoptie te selecteren.
  6. Als u de automatische documentinvoer (ADF) gebruikt en het origineel enkelzijdig is, tikt u op de linkerzijde van de schuifregelaar Dubbelzijdig origineel en verschuift u deze naar de uitstand.
  7. Raak het pictogram Instellingen aan om extra scanopties te selecteren.
  8. Raak Verzenden of Scannen starten aan.