HP LaserJet Managed MFP E62655, E62665, HP LaserJet Managed Flow MFP E62665, E62675 - Printerspecificaties

opmerking:
De volgende specificaties zijn correct op het moment van uitgave maar zijn onderhevig aan wijzigingen. Zie www.hp.com/support/ljE62655mfp, www.hp.com/support/ljE62665mfp of www.hp.com/support/ljE62675mfp voor actuele informatie.

Technische specificaties

Productnummers
  • Model E62655dn - # 3GY14A
  • Model E62665hs - # 3GY15A
  • Model E62665h - # 3GY16A
  • Model E62665z - # 3GY17A
  • Model E62675z - # 3GY18A
Papierverwerkingsspecificaties
Functies voor papierverwerking
Model E62655dn
Model E62665h, E62665hs
Model E62665z, E62675z
Lade 1 (100 vel)
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Lade 2 (550 vel)
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Papierinvoerlade voor 1 x 550 vel
opmerking:
Deze modellen zijn gereed voor zes optionele papierinvoerladen voor 1 x 550 vel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Papierinvoer voor 1 x 550 vel met standaard
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Invoerlade voor 1 x 550 vel plus invoereenheid met hoge capaciteit van 2.100 vel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Papierinvoer voor 3 x 550 vel met standaard
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Envelopinvoercassette voor het afdrukken van maximaal 75 enveloppen
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Nietpostbus voor 900 vel en 3 bakken
Niet ondersteund
Meegeleverd met E62665hs
Opgenomen
Automatisch dubbelzijdig afdrukken (duplex)
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Connectiviteitsspecificaties
Connectiviteitsfuncties
Model E62655dn
Model E62665h, E62665hs
Model E62665z, E62675z
10/100/1000 Ethernet LAN-aansluiting met IPv4 en IPv6
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Snelle USB 2.0
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
USB-poort voor direct afdrukken zonder computer en bijwerken van firmware
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Aansluitmogelijkheid (HIP) voor apparatuur van derden
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
HP interne USB-poorten
Optioneel
Optioneel
Optioneel
HP Jetdirect 2900nw printserveraccessoire voor draadloze verbinding
Optioneel
Optioneel
Optioneel
HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/Wireless accessoire voor afdrukken vanaf mobiele apparaten
opmerking:
Aangesloten via de Hardware-Integratiepocket of de achterste host USB-poort. De HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/Wireless-accessoire heeft het HP interne USB-poortenaccessoire nodig.
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Afdrukspecificaties
Afdrukfuncties
Model E62655dn
Model E62665h, E62665hs
Model E62665z, E62675z
Drukt 52 pagina's per minuut (ppm) af op papier van A4-formaat en 55 ppm op papier van Letter-formaat
Opgenomen
Niet ondersteund
Niet ondersteund
Drukt 61 pagina's per minuut (ppm) af op papier van A4-formaat en 65 ppm op papier van Letter-formaat
Niet ondersteund
Opgenomen
Meegeleverd met E62665z
Drukt 71 pagina's per minuut (ppm) af op papier van A4-formaat en 75 ppm op papier van Letter-formaat
Niet ondersteund
Niet ondersteund
Meegeleverd met E62675z
USB-afdrukfunctie (geen computer vereist)
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Afdruktaken opslaan op het printergeheugen om later of privé af te drukken
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Kopieer- en scanspecificaties
Kopieer- en scanfuncties
opmerking:
Kopieer- en scansnelheden zijn onderhevig aan verandering. Ga voor de meest recente informatie naar www.hp.com/support/ljE62655mfp, www.hp.com/support/ljE62665mfp of www.hp.com/support/ljE62675mfp
Model E62655dn
Model E62665h, E62665hs
Model E62665z, E62675z
Kopieert 52 pagina's per minuut (ppm) op papier van A4-formaat en 55 ppm op papier van Letter-formaat
Opgenomen
Niet ondersteund
Niet ondersteund
Kopieert 61 pagina's per minuut (ppm) af op papier van A4-formaat en 65 ppm op papier van Letter-formaat
Niet ondersteund
Opgenomen
Meegeleverd met E62665z
Kopieert 71 pagina's per minuut (ppm) af op papier van A4-formaat en 75 ppm op papier van Letter-formaat
Niet ondersteund
Niet ondersteund
Meegeleverd met E62675z
Scant 75 afbeeldingen per minuut (ipm) (zwart-wit of kleur).
Opgenomen
Opgenomen
Niet ondersteund
Scant 120 ipm (zwart-wit en kleur).
Niet ondersteund
Niet ondersteund
Opgenomen
USB-functie voor scannen en afdrukken (geen computer vereist)
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Documentinvoer voor 150 pagina's met elektronisch dubbelzijdig kopiëren en scannen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
HP EveryPage technologie, waaronder ultrasone multi-invoerdetectie
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Met OCR (Embedded optical character recognition) kunt u afgedrukte pagina's omzetten naar tekst die kan worden bewerkt of wordt herkend op een computer.
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
De functie SMART Label detecteert papierranden voor het automatisch bijsnijden van pagina's
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Automatische pagina-oriëntatie voor pagina's die minstens 100 tekens aan tekst bevatten.
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Met tint automatisch aanpassen kunt u contrast, helderheid en achtergrond verwijderen voor iedere pagina instellen.
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Specificaties digitaal verzenden
Functies digitaal verzenden
Model E62655dn
Model E62665h, E62665hs
Model E62665z, E62675z
Documenten verzenden naar e-mail, USB en gedeelde mappen in een netwerk
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Documenten verzenden naar SharePoint®
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Geheugenspecificaties
Geheugenfuncties
Model E62655dn
Model E62665h, E62665hs
Model E62665z, E62675z
Basisgeheugen van 1,75 GB, uit te breiden tot 2,5 GB
Optioneel
Optioneel
Niet ondersteund
Basisgeheugen van 2,25 GB, uit te breiden tot 3 GB
Niet ondersteund
Niet ondersteund
Optioneel
Overige specificaties
Overige functies
Model E62655dn
Model E62665h, E62665hs
Model E62665z, E62675z
Bedieningspaneel met aanraakscherm
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Inschuifbaar toetsenbord
Niet ondersteund
Niet ondersteund
Opgenomen
Massaopslag: HP High-Performance Secure Hard Disk van 320 GB
Optioneel
Opgenomen
Opgenomen
Beveiliging: HP Trusted Platform Module voor het coderen van alle gegevens die de printer verwerkt
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Faxen
Optioneel
Optioneel
Optioneel

Onder­steunde besturings­systemen

Linux: Ga voor informatie en printerdrivers voor Linux naar www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: Ga voor informatie over en printerdrivers voor UNIX® naar www.hp.com/go/unixmodelscripts.
De volgende informatie geldt voor de printerspecifieke HP PCL 6 printerdrivers voor Windows, HP-printerdrivers voor macOS en het software-installatieprogramma.
Windows: Download HP Easy Start van 123.hp.com/LaserJet om de HP-printerdriver te installeren. Of ga naar de website met printerondersteuning voor deze printer: www.hp.com/support/ljE62655mfp, www.hp.com/support/ljE62665mfp of www.hp.com/support/ljE62675mfp om de printerdriver of het software-installatieprogramma van de HP-printerdriver te downloaden.
macOS: Mac-computers worden door deze printer ondersteund. Download HP Easy Start vanaf 123.hp.com/LaserJet of vanaf de printerondersteuningspagina en gebruik HP Easy Start vervolgens om de HP-printerdriver te installeren.
  1. Volg de stappen voor het downloaden van de printersoftware.
Ondersteunde besturingssystemen en printerdrivers
Besturingssysteem
Printerdriver (voor Windows, of gebruik het installatieprogramma op het web voor macOS)
Windows 7, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver HP PCL 6 voor dit besturingssysteem wordt geïnstalleerd als onderdeel van de software-installatie.
Windows 8, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver HP PCL 6 voor dit besturingssysteem wordt geïnstalleerd als onderdeel van de software-installatie.
Windows 8.1, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver HP PCL-6 V4 voor dit besturingssysteem wordt geïnstalleerd als onderdeel van de software-installatie.
Windows 10, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver HP PCL-6 V4 voor dit besturingssysteem wordt geïnstalleerd als onderdeel van de software-installatie.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 kan worden gedownload vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en installeer deze vervolgens via het Microsoft-hulpprogramma Printer toevoegen.
Windows Server 2012, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 kan worden gedownload vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en installeer deze vervolgens via het Microsoft-hulpprogramma Printer toevoegen.
Windows Server 2012 R2, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 kan worden gedownload vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en installeer deze vervolgens via het Microsoft-hulpprogramma Printer toevoegen.
Windows Server 2016, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 kan worden gedownload vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en installeer deze vervolgens via het Microsoft-hulpprogramma Printer toevoegen.
macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Download HP Easy Start van 123.hp.com/LaserJet en gebruik deze vervolgens om de printerdriver te installeren.
opmerking:
Ondersteunde besturingssystemen kunnen wijzigen.
opmerking:
Voor een actueel overzicht van ondersteunde besturingssystemen en voor uitgebreide Help van HP voor de printer, gaat u naar www.hp.com/support/ljE62655mfp, www.hp.com/support/ljE62665mfp of www.hp.com/support/ljE62675mfp.
opmerking:
Ga voor meer informatie over client- en serverbesturingssystemen en driverondersteuning voor HP UPD voor deze printer naar www.hp.com/go/upd. Klik op de koppelingen onder Meer informatie.
Minimale systeemvereisten
Windows
macOS
  • Internetverbinding
  • USB 1.1 of 2.0-verbinding of een netwerkverbinding
  • 2 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • 1 GB RAM (32-bits) of 2 GB RAM (64-bits)
  • Internetverbinding
  • USB 1.1 of 2.0-verbinding of een netwerkverbinding
  • 1,5 GB vrije ruimte op de harde schijf
opmerking:
Het software-installatieprogramma van Windows installeert de HP Smart Device Agent Base-service. De bestandsgrootte is circa 100 kb. De enige functie van de service is om elk uur te controleren of er printers zijn aangesloten via USB. Er worden geen gegevens verzameld. Als er een USB-printer wordt gevonden, wordt vervolgens geprobeerd een JetAdvantage Management Connector (JAMc)-instantie te vinden in het netwerk. Als er een JAMc wordt gevonden, wordt de HP Smart Device Agent Base veilig bijgewerkt naar een volledige Smart Device Agent in JAMc die vervolgens afgedrukte pagina's verantwoordt in een Managed Print Services-account (MPS). De webpakketten met alleen de driver die zijn gedownload van hp.com voor de printer en geïnstalleerd via de wizard Printer toevoegen, installeren deze service niet.
Als u de service wilt verwijderen, opent u het Configuratiescherm, selecteert u Programma's of Programma's en onderdelen en selecteert u vervolgens Programma's toevoegen/verwijderen of Een programma verwijderen om de service te verwijderen. De bestandsnaam is HPSmartDeviceAgentBase.

Printerafmetingen

Afmetingen van E62655dn, E62665h
Afmetingen
Printer geheel gesloten
Printer geheel geopend
Hoogte
640 mm
865 mm
Diepte
558 mm
805 mm
Breedte
512 mm
1.030 mm
Gewicht (met tonercartridge)
33,2 kg
Afmetingen van de E62665hs, E62665z en E62675z
Afmetingen
Printer geheel gesloten
Printer geheel geopend
Hoogte
1.234 mm
1.500 mm
Diepte
658 mm
890 mm
Breedte
661 mm
1.030 mm
Gewicht (met tonercartridge)
64,3 kg
Afmetingen van de papierinvoerlade voor 1 x 550 vel
Afmetingen
Accessoire geheel gesloten
Accessoire geheel geopend
Hoogte
148 mm
148 mm
Diepte
558 mm
869 mm
Breedte
512 mm
617 mm
Gewicht
6,8 kg
Afmetingen van de papierinvoerlade voor 1 x 550 vel met standaard
Afmetingen
Accessoire geheel gesloten
Accessoire geheel geopend
Hoogte
478 mm
478 mm
Diepte
658 mm
1.050 mm
Breedte
660 mm
980 mm
Gewicht
19,28 kg
Afmetingen van de papierinvoerlade voor 3 x 550 vel met standaard
Afmetingen
Accessoire geheel gesloten
Accessoire geheel geopend
Hoogte
450 mm
450 mm
Diepte
657 mm
984 mm
Breedte
657 mm
992 mm
Gewicht
22,7 kg
Afmetingen van de invoerlade voor 1 x 550 vel en HCI voor 2.100 vel met standaard
Afmetingen
Accessoire geheel gesloten
Accessoire geheel geopend
Hoogte
478 mm
478 mm
Diepte
658 mm
975 mm
Breedte
660 mm
980 mm
Gewicht
24,5 kg
Afmetingen van de envelopinvoercassette
Afmetingen
Accessoire geheel gesloten
Accessoire geheel geopend
Hoogte
148 mm
148 mm
Diepte
558 mm
869 mm
Breedte
512 mm
617 mm
Gewicht
6,9 kg

Stroomverbruik, stroomvoorzieningsspecificaties en geluidsuitstoot

Stroomverbruik

Stroomverbruik (gemiddeld, in watt)1
Afdrukken
Gereed
Sluimer
Uit
740 W
29 W
3,3 W
Minder dan 0,1 W
1Deze waarden zijn onderhevig aan wijzigingen.

Elektrische specificaties

let op:
De stroomvereisten zijn gebaseerd op het land/de regio waar de printer wordt verkocht. Verander niets aan de ingestelde spanning. Hierdoor raakt de printer beschadigd en komt de garantie van de printer te vervallen.
Specificaties voor stroom en nominale stroom
Specificaties
Modellen van 110 volt
Modellen van 220 volt
Voedingsvereisten1
100 t/m 127 volt (± 10%)
  • Minimaal: 90 V
  • Maximaal: 140 V
50/60 Hz (± 3 Hz)
  • Minimaal: 47 Hz
  • Maximaal: 63 Hz
220 t/m 240 volt (± 10%)
  • Minimaal: 198 V
  • Maximaal: 264 V
50/60 Hz (± 3 Hz)
  • Minimaal: 47 Hz
  • Maximaal: 63 Hz
Nominale stroom
12 ampère
6 ampère
1Het genoemde vermogen is de hoogste waarde, gemeten voor alle printermodellen bij een standaardvoltage.

Geluidsniveau

Zorg ervoor dat de printer wordt geplaatst op een locatie waar de printergeluiden de medewerkers niet zullen storen.
opmerking:
Geluidsniveau volgens ISO 9296
Model E62655dn - opgegeven geluidswaarden
Printerstatus
Niveau geluidsvermogen
Niveau geluidsdruk
Gereed
Onhoorbaar
Onhoorbaar
Afdrukken
6,9 B(A)
55 dB (A)
Scannen
7,2 B(A)
58 dB (A)
Kopiëren
7,4 B(A)
59 dB (A)
Model E62665h, E62665z, E62665hs - opgegeven geluidswaarden
Printerstatus
Niveau geluidsvermogen
Niveau geluidsdruk
Gereed
Onhoorbaar
Onhoorbaar
Afdrukken
7,0 B(A)
56 dB (A)
Scannen
7,2 B(A)
58 dB (A)
Kopiëren
7,4 B(A)
60 dB (A)
Model E62675zh - opgegeven geluidswaarden
Printerstatus
Niveau geluidsvermogen
Niveau geluidsdruk
Gereed
Onhoorbaar
Onhoorbaar
Afdrukken
7,1 B(A)
57 dB (A)
Scannen
7,2 B(A)
58 dB (A)
Kopiëren
7,5 B(A)
60 dB (A)

Bereik van bedrijfsomgevingswaarden

Bereik van bedrijfsomgevingswaarden
Omgeving
Aanbevolen
Toegestaan
Temperatuur
17 tot 25 °C
10 tot 32,5°C
Relatieve luchtvochtigheid
Relatieve luchtvochtigheid (RH) van 30 tot 70%
10% to 80% relatieve vochtigheid (RH)