HP Color LaserJet Enterprise M652, M653, MFP M681, M682, Managed E65050, E65060, E65150, E65160, MFP E67550, E67560, E67650, E67660 - Enveloppen printen en laden

Inleiding

De volgende informatie beschrijft hoe u enveloppen moet printen en plaatsen. Gebruik alleen lade 1 om op enveloppen af te drukken. In lade 1 passen 10 enveloppen.
Volg deze stappen om de juiste instellingen te selecteren in de printerdriver voor het printen van enveloppen met de optie handmatige invoer. Stuur daarna de afdruktaak naar de printer en plaats de enveloppen in de lade.

Enveloppen afdrukken

1. Selecteer de afdrukoptie vanuit het programma.
  2. Selecteer de printer in de lijst met printers en klik vervolgens op de knop Eigenschappen of Voorkeuren om het printerstuurprogramma te openen.
    opmerking:
    De naam van de knop verschilt per softwareprogramma.
    opmerking:
    Als u deze functies wilt openen vanaf een Startscherm in Windows 8 of 8.1, selecteert u Apparaten, Afdrukken en vervolgens de printer.
  3. Klik op het tabblad Papier/Kwaliteit.
  4. Selecteer het juiste formaat voor de enveloppen in de vervolgkeuzelijst Papierformaat.
  5. Selecteer Envelop in de vervolgkeuzelijst Papiersoort.
  6. Selecteer Handmatige invoer in de vervolgkeuzelijst Papierbron.
  7. Klik op de knop OK om het dialoogvenster Documenteigenschappen te sluiten.
  8. Klik in het dialoogvenster Afdrukken op de knop OK om de taak af te drukken.

Afdrukstand envelop

Lade
Envelopformaat
Papier plaatsen
Lade 1
Envelop #9, Envelop #10, Envelop Monarch, Envelop B5, Envelop C5, Envelop C6, Envelop DL
Afdrukzijde beneden
Bovenrand aan de voorkant van de printer