HP LaserJet Managed E60155, E60165, E60175 - Printerspecificaties

opmerking:
De volgende specificaties zijn correct op het moment van uitgave maar zijn onderhevig aan wijzigingen. Zie www.hp.com/support/ljE60155, www.hp.com/support/ljE60165 of www.hp.com/support/ljE60175 voor actuele informatie.

Technische specificaties

Specificaties voor papierverwerking
Functies voor papierverwerking
Model E60155dn, E60165dn, E60175dn
(Productnr. 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
Lade 1 (100 vel)
Opgenomen
Lade 2 (550 vel)
Opgenomen
Papierinvoerlade voor 1 x 550 vel
opmerking:
De modellen E65150dn en E65160dn accepteren maximaal zes optionele invoerladen van 1 x 550 vel.
Optioneel
HCI-invoer (invoerlade met hoge capaciteit) voor 2.100 vel
Optioneel
Automatisch dubbelzijdig afdrukken (duplex)
Opgenomen
Envelopinvoercassette voor het afdrukken van maximaal 75 enveloppen
Optioneel
Paneel voor het verlengstuk van lade 2 voor het afdrukken op papier van Legal-formaat
Optioneel
Postbus met 5 bakken en nietmachine
opmerking:
Als dit accessoire wordt toegevoegd aan de standaard uitvoerbak, is de totale capaciteit zes bakken en 1.300 vel.
Optioneel
Specificaties voor connectiviteit
Functies voor connectiviteit
Model E60155dn, E60165dn, E60175dn
(Productnr. 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
10/100/1000 Ethernet LAN-aansluiting met IPv4 en IPv6
Opgenomen
Snelle USB 2.0
Opgenomen
USB-poort voor direct afdrukken zonder computer en bijwerken van firmware
Opgenomen
Aansluitmogelijkheid (HIP) voor apparatuur van derden
Opgenomen
HP interne USB-poorten
Optioneel
HP Jetdirect 2900nw printserveraccessoire voor draadloze verbinding
Optioneel
HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/Wireless accessoire voor afdrukken vanaf mobiele apparaten
opmerking:
Aangesloten via de Hardware-Integratiepocket of de achterste host USB-poort. Het HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/Wireless-accessoire heeft het HP interne USB-poortenaccessoire nodig.
Optioneel
Afdrukspecificaties
Afdrukfuncties
Model E60155dn, E60165dn, E60175dn
(Productnr. 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
Drukt 52 pagina's per minuut (ppm) af op papier van A4-formaat en 55 ppm op papier van Letter-formaat
E60155dn
Drukt 61 pagina's per minuut (ppm) af op papier van A4-formaat en 65 ppm op papier van Letter-formaat
E60165dn
Drukt 71 pagina's per minuut (ppm) af op papier van A4-formaat en 75 ppm op papier van Letter-formaat
E60175dn
USB-afdrukfunctie (geen computer vereist)
Opgenomen
Overige specificaties
Functie
Model E60155dn, E60165dn, E60175dn
(Productnr. 3GY09A, 3GY10A, 3GY12A)
Geheugen: 512 MB geheugen, uit te breiden tot 1,5 GB door een DIMM-geheugenmodule van 1 GB toe te voegen
Opgenomen
Geheugen: HP High-Performance Secure Hard Disk
Optioneel
Beveiliging: HP Trusted Platform-module voor het coderen van alle gegevens die de printer verwerkt
Opgenomen
Bedieningspaneel: Bedieningspaneel met kleurenaanraakscherm voor constante weergave
Opgenomen

Onder­steunde besturings­systemen

Linux: Ga voor informatie en printerdrivers voor Linux naar www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: Ga voor informatie over en printerdrivers voor UNIX® naar www.hp.com/go/unixmodelscripts.
De volgende informatie geldt voor de printerspecifieke HP PCL 6 printerdrivers voor Windows, HP-printerdrivers voor macOS en het software-installatieprogramma.
Windows: Download HP Easy Start van 123.hp.com/LaserJet om de HP-printerdriver te installeren. Of ga naar de website met printerondersteuning voor deze printer: www.hp.com/support/ljE60155, www.hp.com/support/ljE60165 of www.hp.com/support/ljE60175 om de printerdriver of het software-installatieprogramma van de HP-printerdriver te downloaden.
macOS: Mac-computers worden door deze printer ondersteund. Download HP Easy Start vanaf 123.hp.com/LaserJet of vanaf de printerondersteuningspagina en gebruik HP Easy Start vervolgens om de HP-printerdriver te installeren.
  1. Volg de stappen voor het downloaden van de printersoftware.
Ondersteunde besturingssystemen en printerdrivers
Besturingssysteem
Printerdriver (voor Windows, of gebruik het installatieprogramma op het web voor macOS)
Windows 7, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver HP PCL 6 voor dit besturingssysteem wordt geïnstalleerd als onderdeel van de software-installatie.
Windows 8, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver HP PCL 6 voor dit besturingssysteem wordt geïnstalleerd als onderdeel van de software-installatie.
Windows 8.1, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver HP PCL-6 V4 voor dit besturingssysteem wordt geïnstalleerd als onderdeel van de software-installatie.
Windows 10, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver HP PCL-6 V4 voor dit besturingssysteem wordt geïnstalleerd als onderdeel van de software-installatie.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 kan worden gedownload vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en installeer deze vervolgens via het Microsoft-hulpprogramma Printer toevoegen.
Windows Server 2012, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 kan worden gedownload vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en installeer deze vervolgens via het Microsoft-hulpprogramma Printer toevoegen.
Windows Server 2012 R2, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 kan worden gedownload vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en installeer deze vervolgens via het Microsoft-hulpprogramma Printer toevoegen.
Windows Server 2016, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 kan worden gedownload vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en installeer deze vervolgens via het Microsoft-hulpprogramma Printer toevoegen.
macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Download HP Easy Start van 123.hp.com/LaserJet en gebruik deze vervolgens om de printerdriver te installeren.
opmerking:
Ondersteunde besturingssystemen kunnen wijzigen.
opmerking:
Voor een actueel overzicht van ondersteunde besturingssystemen en voor uitgebreide Help van HP voor de printer, gaat u naar www.hp.com/support/ljE60155, www.hp.com/support/ljE60165 of www.hp.com/support/ljE60175.
opmerking:
Ga voor meer informatie over client- en serverbesturingssystemen en driverondersteuning voor HP UPD voor deze printer naar www.hp.com/go/upd. Klik op de koppelingen onder Meer informatie.
Minimale systeemvereisten
Windows
macOS
  • Internetverbinding
  • USB 1.1 of 2.0-verbinding of een netwerkverbinding
  • 2 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • 1 GB RAM (32-bits) of 2 GB RAM (64-bits)
  • Internetverbinding
  • USB 1.1 of 2.0-verbinding of een netwerkverbinding
  • 1,5 GB vrije ruimte op de harde schijf
opmerking:
Het software-installatieprogramma van Windows installeert de HP Smart Device Agent Base-service. De bestandsgrootte is circa 100 kb. De enige functie van de service is om elk uur te controleren of er printers zijn aangesloten via USB. Er worden geen gegevens verzameld. Als er een USB-printer wordt gevonden, wordt vervolgens geprobeerd een JetAdvantage Management Connector (JAMc)-instantie te vinden in het netwerk. Als er een JAMc wordt gevonden, wordt de HP Smart Device Agent Base veilig bijgewerkt naar een volledige Smart Device Agent in JAMc die vervolgens afgedrukte pagina's verantwoordt in een Managed Print Services-account (MPS). De webpakketten met alleen de driver die zijn gedownload van hp.com voor de printer en geïnstalleerd via de wizard Printer toevoegen, installeren deze service niet.
Als u de service wilt verwijderen, opent u het Configuratiescherm, selecteert u Programma's of Programma's en onderdelen en selecteert u vervolgens Programma's toevoegen/verwijderen of Een programma verwijderen om de service te verwijderen. De bestandsnaam is HPSmartDeviceAgentBase.

Printerafmetingen

Afmetingen van de modellen E60155dn, E60165dn en E60175dn
Maat
Printer geheel gesloten
Printer geheel geopend
Hoogte
357 mm
433 mm
Diepte
466 mm
1.040 mm
Breedte
431 mm
431 mm
Gewicht (met tonercartridge)
20,6 kg
Afmetingen van de papierinvoerlade voor 1 x 550 vel
Maat
Accessoire geheel gesloten
Accessoire geheel geopend
Hoogte
148 mm
148 mm
Diepte
466 mm
790 mm
Breedte
426 mm
426 mm
Gewicht
5,7 kg
Afmetingen van de HCI voor 2.100 vel met standaard
Maat
Accessoire geheel gesloten
Accessoire geheel geopend
Hoogte
341 mm
341 mm
Diepte
466 mm
864 mm
Breedte
426 mm
426 mm
Gewicht
9,98 kg
Afmetingen van de envelopinvoer
Maat
Accessoire geheel gesloten
Accessoire geheel geopend
Hoogte
148 mm
148 mm
Diepte
466 mm
790 mm
Breedte
426 mm
426 mm
Gewicht
5,8 kg
Afmetingen van de postbus met 5 bakken en nietmachine
Maat
Accessoire geheel gesloten
Accessoire geheel geopend
Hoogte
429 mm
429 mm
Diepte
504 mm
614 mm
Breedte
475 mm
511 mm
Gewicht
11,3 kg

Bereik van bedrijfsomgevingswaarden

Bereik van bedrijfsomgevingswaarden
Omgeving
Aanbevolen
Toegestaan
Temperatuur
15 °C tot 25 °C
10 tot 32,5°C
Relatieve luchtvochtigheid
Relatieve luchtvochtigheid (RH) van 30 tot 70%
10% to 80% relatieve vochtigheid (RH)