HP printers - De HP Smart-app gebruiken (Mac)

Dit document is van toepassing op HP printers en de HP Smart-app voor Mac.
De HP Smart-app bevat functies waarmee u kunt afdrukken, scannen, inktniveaus controleren en uw printer kunt instellen in een draadloos netwerk.
 Het pictogram van HP Smart-app

Stap 1: De HP Smart-app installeren

Installeer de HP Smart-app en voeg vervolgens uw printer toe.
  1. Ga naar 123.hp.com, typ uw printermodel en volg de instructies op het scherm om de app te downloaden en installeren.
    opmerking:
    Niet alle printers worden momenteel ondersteund door de HP Smart-app.
  2. Open de HP Smart-app en voeg vervolgens de printer aan uw netwerk toe.
    • Als er meerdere printer zijn verbonden met het netwerk, wordt de printer automatisch door de app geselecteerd. Veeg naar links of rechts om de printer te selecteren die u wilt gebruiken. Als uw printer niet wordt weergegeven, klikt u op Printer wordt niet vermeld en volgt u de instructies op het scherm om een andere printer toe te voegen.
      Een printer selecteren
    • Als u een nieuwe printer instelt, klikt u op Printers, selecteert u Een nieuwe printer instellen en volgt u de instructies op het scherm om de installatie te voltooien.

Stap 2: Documenten en foto's afdrukken of scannen

Klik in het beginscherm van de HP Smart-app op een tegel om een item af te drukken of te scannen vanaf uw printer, of om afbeeldingen te scannen met de camera van uw Mac-apparaat.
Beginscherm HP Smart

Veelgestelde vragen

Lees de volgende secties voor meer informatie over het gebruik van de app en probleemoplossing.