HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560, HP Color LaserJet Managed MFP E87640-E87660 - Printerspecificaties (du modellen)

Lees de specificaties voor hardware, software en printeromgeving in dit gedeelte.
opmerking:
De volgende specificaties zijn correct op het moment van uitgave maar zijn onderhevig aan wijzigingen. Zie http://www.hp.com/support/ljE82540MFP of http://www.hp.com/support/colorljE87640MFP voor actuele informatie.

Technische specificaties

Bekijk de technische specificaties van de printer.
Productnummers voor elk model
  • E82540du - #5CM59A
  • E82550du - #5CM60A
  • E82560du - #5CM61A
  • E87640du - #5CM64A
  • E87650du - #5CM65A
  • E87660du - #5CM66A
Specificaties voor papierverwerking
Functies voor papierverwerking
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Lade 1 (100 vel)
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Lade 2 (520 vel)
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Lade 3 (520 vel)
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Papierinvoerlade voor 2 x 520 vel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Invoerlade met hoge capaciteit voor 2.000 vel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Invoerlade aan zijkant met hoge capaciteit voor 3000 vel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Printerkast
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Nietmachine/stapelaar-afwerkeenheid
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Brochuremaker-afwerkaccessoire
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Binnenste afwerkeenheid
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
  • 2/3 ponseenheid
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
  • 2/4 ponseenheid
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
  • Zweedse ponseenheid
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
HP taakscheider
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
HP tweede uitvoer
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Automatisch dubbelzijdig afdrukken (duplex)
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Specificaties voor connectiviteit
Functies voor connectiviteit
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
10/100/1000 Ethernet LAN-aansluiting met IPv4 en IPv6
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Snelle USB 2.0
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Aansluitmogelijkheid (HIP) voor apparatuur van derden
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Bluetooth Low Energy (BLE) voor afdrukken vanaf mobiele apparaten
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
HP Jetdirect 3000w NFC/Wireless-accessoire voor afdrukken vanaf mobiele apparaten
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
HP Jetdirect 3100w BLE/NFC/Wireless-accessoire
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Geïntegreerde functionaliteit voor HP Near-Field Communication (NFC) en Wi-Fi Direct voor afdrukken vanaf mobiele apparaten
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
HP Jetdirect 2900nw printserveraccessoire voor draadloze verbinding
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Afdrukspecificaties
Afdrukfuncties
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Drukt 40 pagina's per minuut (ppm) af op papier van A4-formaat en Letter-formaat.
Opgenomen
Niet opgenomen
Niet opgenomen
Opgenomen
Niet opgenomen
Niet opgenomen
Drukt 50 pagina's per minuut (ppm) af op papier van A4-formaat en Letter-formaat
Niet opgenomen
Opgenomen
Niet opgenomen
Niet opgenomen
Opgenomen
Niet opgenomen
Drukt 60 pagina's per minuut (ppm) af op papier van A4-formaat en Letter-formaat
Niet opgenomen
Niet opgenomen
Opgenomen
Niet opgenomen
Niet opgenomen
Opgenomen
USB-afdrukfunctie (geen computer vereist)
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Afdrukken vanaf mobiel/cloud
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Taken opslaan in het printergeheugen om op een later moment of privé af te drukken (USB-flashdrive van 16 GB of meer vereist)
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Specificaties voor kopiëren en scannen
Functies voor kopiëren en scannen
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Scant 80 pagina's per minuut (ppm) enkelzijdig of 160 pagina's dubbelzijdig op papier van A4- en Letter-formaat
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Tweekoppige documentinvoer van 100 pagina's, geschikt voor dubbelzijdig kopiëren en scannen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
HP EveryPage-technologie, waaronder ultrasonore multi-invoerdetectie
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Met Embedded OCR (optical character recognition, optische tekenherkenning) kunt u afgedrukte pagina's omzetten naar tekst die kan worden bewerkt of wordt herkend op een computer
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
De functie SMART Label detecteert papierranden voor het automatisch bijsnijden van pagina's
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Automatische afdrukstand van de pagina voor pagina's die minstens 100 tekens aan tekst bevatten
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Met tint automatisch aanpassen kunt u contrast, helderheid en achtergrond verwijderen voor iedere pagina instellen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Specificaties voor digitaal verzenden
Functies voor digitaal verzenden
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Documenten verzenden naar e-mail, USB en gedeelde mappen op een netwerk
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Documenten verzenden naar SharePoint®
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Overige specificaties
Overige functies
E82540du
E82550du
E82560du
E87640du
E87650du
E87660du
Geheugen: 7 GB basisgeheugen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Massaopslag: 2 HP High-Performance Secure Hard Disks van 320 GB
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Beveiliging: HP Trusted Platform-module voor het coderen van alle gegevens die de printer verwerkt
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Bedieningspaneel uitgevoerd als kleurenaanraakscherm
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Opgenomen
Inschuifbaar toetsenbord
Niet opgenomen
Niet opgenomen
Niet opgenomen
Niet opgenomen
Niet opgenomen
Niet opgenomen
Faxen
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel
Optioneel

Ondersteunde besturingssystemen

Op basis van de volgende informatie kunt u ervoor zorgen dat uw printer compatibel is met het besturingssysteem van uw computer.
Linux: Ga voor informatie en printerdrivers voor Linux naar www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: Ga voor informatie over en printerdrivers voor UNIX® naar www.hp.com/go/unixmodelscripts.
De volgende informatie geldt voor de printerspecifieke HP PCL 6 printerdrivers voor Windows, HP-printerdrivers voor macOS en het software-installatieprogramma.
Windows: Download HP Easy Start van 123.hp.com/LaserJet om de HP-printerdriver te installeren. Of ga naar de website met printerondersteuning voor deze printerhttp://www.hp.com/support/ljE82540MFP of http://www.hp.com/support/colorljE87640MFP om de printerdriver of het software-installatieprogramma van de HP-printerdriver te downloaden.
macOS: Mac-computers worden door deze printer ondersteund. Download HP Easy Start vanaf 123.hp.com/LaserJet of vanaf de printerondersteuningspagina en gebruik HP Easy Start vervolgens om de HP-printerdriver te installeren.
  1. Volg de stappen voor het downloaden van de printersoftware.
Ondersteunde besturingssystemen en printerdrivers
Besturingssysteem
Printerdriver geïnstalleerd (voor Windows, of gebruik het installatieprogramma op het web voor macOS)
Windows 7, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver HP PCL 6 voor dit besturingssysteem wordt geïnstalleerd als onderdeel van de software-installatie.
Windows 8, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver HP PCL 6 voor dit besturingssysteem wordt geïnstalleerd als onderdeel van de software-installatie.
Windows 8.1, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver HP PCL-6 V4 voor dit besturingssysteem wordt geïnstalleerd als onderdeel van de software-installatie.
Windows 10, 32-bits en 64-bits
De printerspecifieke printerdriver HP PCL-6 V4 voor dit besturingssysteem wordt geïnstalleerd als onderdeel van de software-installatie.
Windows Server 2008 R2, SP 1, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 kan worden gedownload vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en installeer deze vervolgens via het Microsoft-hulpprogramma Printer toevoegen.
Windows Server 2012, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 kan worden gedownload vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en installeer deze vervolgens via het Microsoft-hulpprogramma Printer toevoegen.
Windows Server 2012 R2, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 kan worden gedownload vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en installeer deze vervolgens via het Microsoft-hulpprogramma Printer toevoegen.
Windows Server 2016, 64-bits
De printerspecifieke printerdriver PCL 6 kan worden gedownload vanaf de website voor printerondersteuning. Download de driver en installeer deze vervolgens via het Microsoft-hulpprogramma Printer toevoegen.
macOS 10.12 Sierra, macOS 10.13 High Sierra
Download HP Easy Start van 123.hp.com/LaserJet en gebruik deze vervolgens om de printerdriver te installeren.
opmerking:
Ondersteunde besturingssystemen kunnen wijzigen. Voor een actueel overzicht van ondersteunde besturingssystemen en voor uitgebreide Help van HP voor de printer, gaat u naar http://www.hp.com/support/ljE82540MFP of http://www.hp.com/support/colorljE87640MFP.
opmerking:
Ga voor meer informatie over client- en serverbesturingssystemen en driverondersteuning voor HP UPD voor deze printer naar www.hp.com/go/upd. Klik op de koppelingen onder Meer informatie.
Minimale systeemvereisten
Windows
macOS
  • Internetverbinding
  • USB 1.1 of 2.0-verbinding of een netwerkverbinding
  • 2 GB vrije ruimte op de harde schijf
  • 1 GB RAM (32-bits) of 2 GB RAM (64-bits)
  • Internetverbinding
  • USB 1.1 of 2.0-verbinding of een netwerkverbinding
  • 1,5 GB vrije ruimte op de harde schijf
opmerking:
Het software-installatieprogramma van Windows installeert de HP Smart Device Agent Base-service. De bestandsgrootte is circa 100 kb. De enige functie van de service is om elk uur te controleren of er printers zijn aangesloten via USB. Er worden geen gegevens verzameld. Als er een USB-printer wordt gevonden, wordt vervolgens geprobeerd een JetAdvantage Management Connector (JAMc)-instantie te vinden in het netwerk. Als er een JAMc wordt gevonden, wordt de HP Smart Device Agent Base veilig bijgewerkt naar een volledige Smart Device Agent in JAMc die vervolgens afgedrukte pagina's verantwoordt in een Managed Print Services-account (MPS). De webpakketten met alleen de driver die zijn gedownload van hp.com voor de printer en geïnstalleerd via de wizard Printer toevoegen, installeren deze service niet.
Als u de service wilt verwijderen, opent u het Configuratiescherm, selecteert u Programma's of Programma's en onderdelen en selecteert u vervolgens Programma's toevoegen/verwijderen of Een programma verwijderen om de service te verwijderen. De bestandsnaam is HPSmartDeviceAgentBase.

Printerafmetingen

Controleer of er in de printeromgeving genoeg plek is voor de printer.
Afbeelding : Printerafmetingen
Afmetingen van de modellen E87640du, E87650du en E87660du
Maat
Printer geheel gesloten
Printer geheel geopend
1. Hoogte
883,7 mm
1300,5 mm
2. Diepte
764,3 mm
1188 mm
3. Breedte
585 mm
1013,3 mm
Gewicht
105,8 kg
Afmetingen van de modellen E82540du, E82550du en E82560du
Maat
Printer geheel gesloten
Printer geheel geopend
1. Hoogte
883,7 mm
1300,5 mm
2. Diepte
764,3 mm
1188 mm
3. Breedte
585 mm
1013,3 mm
Gewicht
86,05 kg
opmerking:
Deze waarden zijn onderhevig aan wijzigingen. Ga voor actuele informatie naar http://www.hp.com/support/ljE82540MFP of http://www.hp.com/support/colorljE87640MFP.

Stroomverbruik

Controleer het stroomverbruik voor elke printerstatus of de functie.
Stroomverbruik (gemiddeld, in watt)
Afdrukken
Klaar
Kopiëren
Scannen
Sluimer
Uit
1300 Wh
60 Wh
1300 Wh
100 Wh
1,07 W
0,1 W

Elektrische specificaties

Controleer de elektrische specificaties, inclusief de stroomvereisten en nominaal vermogen.
  let op:
De stroomvereisten zijn gebaseerd op het land/de regio waar de printer wordt verkocht. Verander niets aan de ingestelde spanning. Hierdoor raakt de printer beschadigd en komt de garantie van de printer te vervallen.
Elektrische specificaties
Specificaties
Modellen van 110 volt
Modellen van 220 volt
Voedingsvereisten1
100 tot 127 Volt (± 10%), 50/60 Hz (± 2 Hz)
220 tot 240 Volt (± 6%), 50/60 Hz (± 2 Hz)
Nominale stroom
10 ampère
6 ampère
1Het genoemde vermogen is de hoogste waarde, gemeten voor alle printermodellen bij een standaardvoltage.

Geluidsniveau

Controleer de geluidsniveaus inclusief niveau geluidsvermogen en niveau geluidskracht.
Niveau geluidsvermogen
Akoestiek: Niveau geluidsvermogen (pagina's per minuut (ppm))
Volgens ISO 9296
Afdrukken (60 ppm)
LwAD = < 7,5 Bel (A)
Afdrukken (50 ppm)
LwAD = < 7,3 Bel (A)
Afdrukken (40 ppm)
LwAD = < 7,0 Bel (A)
Kopiëren
LwAD = < 7,7 Bel (A)
Niveau geluidsdruk
Akoestiek: Niveau geluidskracht (pagina's per minuut (ppm))
Volgens ISO 9296
Afdrukken (60 ppm)
LpAm = 75 dB(A)
Afdrukken (50 ppm)
LpAm = 73 dB(A)
Afdrukken (40 ppm)
LpAm = 70 dB(A)
Klaar
LpAm = 30 dB(A)

Bereik voor de werkomgeving

De printeromgeving moet voldoen aan bepaalde specificaties, wil de printer goed functioneren.
Specificaties voor de werkomgeving
Omgeving
Aanbevolen
Toegestaan
Temperatuur
17 tot 25 °C
10 tot 32,5°C
Relatieve luchtvochtigheid
Relatieve luchtvochtigheid (RH) van 30 tot 70%
10% tot 80% RH