HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560, HP Color LaserJet Managed MFP E87640-E87660 - Papierstoringen verhelpen in de documentinvoer (31.13.yz)

Papierstoringen verhelpen in de documentinvoer (31.13.yz)

De volgende informatie beschrijft hoe u een papierstoring in de documentinvoer verhelpt. Wanneer er een blokkade is, geeft het bedieningspaneel een animatie weer die helpt bij het verhelpen van de blokkade.
  1. Open de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : Open de klep van de documentinvoer
  2. Verwijder vastgelopen papier.
    Afbeelding : Vastgelopen papier verwijderen
  3. Sluit de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : Sluit de klep van de documentinvoer
opmerking:
Zorg ervoor dat de geleiders in de documentinvoerlade stevig tegen het papier aanzitten zonder dit te buigen. Gebruik voor het kopiëren van smalle documenten de flatbedscanner. Verwijder alle nietjes en paperclips uit de originele documenten.
opmerking:
Originele documenten die zijn afgedrukt op zwaar, glanzend papier kunnen vaker vast te komen zitten dan originelen op gewoon papier.