HP Tango-printers - Functies van lampjes en knoppen

Dit document is van toepassing op HP Tango- en Tango X-printers.
Gebruik de knoppen van de printer om afdruktaken te hervatten of te annuleren, zelftestpagina's af te drukken of draadloze instellingen te wijzigen. Identificeer de printerstatus en fouten aan de hand van de kleur van de randverlichting.
Afbeelding: Knoppen en lampjes van de Tango
1. Lampje voor papierinvoer: Geeft aan waar u papier moet invoeren en licht op bij een papierfout.
2. Knop en lampje voor inktklep: Geeft toegang tot het gebied van de inktcartridge en licht op bij een fout met een inktcartridge.
3. Randverlichting: Verandert van kleur op basis van de printerstatus en fouten:
  • Oranje: Geeft een foutstatus aan.
  • Blauw: Continu branden geeft een draadloze verbinding aan. Knipperen geeft aan dat de printer niet op een netwerk is aangesloten.
  • Groen: Geeft aan dat de printerfirmware wordt bijgewerkt of dat de printer wordt ingeschakeld.
4. Knop en lampje Annuleren: Hiermee annuleert u een afdruktaak.
5. Knop en lampje Informatie: Zet de printer in de supportmodus, zodat u de knoppen van het bedieningspaneel kunt gebruiken om zelftestpagina's af te drukken.
6. Knop en lampje Hervatten: Hiermee wordt een afdruktaak hervat na herstel van een foutstatus.
7. Aan-uitknop: Hiermee schakelt u het toestel in of uit.
8. Wi-Fi-knop: Hiermee wordt de draadloze functionaliteit bediend:
  • Door kort te drukken wordt een draadloze verbinding in- of uitgeschakeld.
  • Als u 5 seconden lang drukt, worden de standaardnetwerkinstellingen van de printer hersteld en wordt de installatiemodus 2 uur lang gestart.