• Informatie

OMEN by HP - 17-an121nb productspecificaties

Hardware

Productnummer
4CL07EA
Productnaam
OMEN by HP - 17-an121nb
Microprocessor
Intel® Core™ i7-8750H (2,2 GHz basisfrequentie, tot 4,1 GHz met Intel® Turbo Boost-technologie, 9 MB cache, 6 cores)
Chipset
Intel® HM370
Geheugen, standaard
16 GB DDR4-2666 SDRAM (2 x 8 GB)
Videographics
NVIDIA® GeForce® GTX 1070 (8 GB GDDR5 gereserveerd)
Vaste schijf
1-TB 7200-rpm SATA
Beeldscherm
15.6" diagonal FHD 120 Hz IPS anti-glare WLED-backlit (1920 x 1080)
Toetsenbord
Full-size backlit-toetsenbord met 2 zones, numerieke toetsen en NKRO
Aanwijsapparaat
TouchPad met multi-touch bewegingsondersteuning
Draadloze verbinding
Intel® Wireless-AC 9560 802.11b/g/n/ac (2x2) Wi-Fi® en Bluetooth® 5 combo
Netwerkinterface
Geïntegreerd 10/100/1000 GbE LAN
Uitbreidingssleuven
1 multi-formaat SD-mediakaartlezer
Externe poorten
1 Thunderbolt™ 3 (dataoverdracht tot 40 Gb/sec, DP1.2, HP opladen in slaapstand); 3 USB 3.1 Gen 1 (1 HP opladen in slaapstand); 1 mini-DisplayPort™; 1 HDMI; 1 RJ-45; 1 hoofdtelefoon/microfoon combo; 1 microfooningang
Minimumafmetingen (b x d x h)
42,3 x 30,4 x 3,3 cm
Gewicht
3,78 kg
Voedingstype
230-watt netvoedingsadapter
Batterijtype
8-cels, 86-WHr lithium-ion
Accuwerktijd bij gemengd gebruik
Tot 14 uur en 15 minuten
Accuwerktijd bij afspelen van video's
Tot 9 uur en 15 minuten
Webcam
HP Wide Vision HD-camera met twee ingebouwde digitale microfoons
Audiokenmerken
Bang & Olufsen, twee luidsprekers, HP Audio Boost, DTS Headphone:X™-ondersteuning

Software

Besturingssysteem
Windows 10 Home 64
HP apps
OMEN Command Center; HP audioschakelaar; HP CoolSense; HP JumpStart
Bijbehorende software
McAfee LiveSafe™
Voorgeïnstalleerde software
Netflix
Software - productiviteit en betaling
Testversie voor 1 maand voor nieuwe Microsoft Office 365-klanten