• Informatie

HP LaserJet Managed E50045 - Printerspecificaties

opmerking:
De volgende specificaties zijn correct op het moment van uitgave maar zijn onderhevig aan wijzigingen.

Technische specificaties

Modelnaam
E50045dw
Apparaatnummer
3GN19A
Papier­verwerking
Lade 1 (100 vel)
Lade 2 (550 vel)
Papierinvoerlade voor 1 x 550 vel
opmerking:
Elk printermodel is geschikt voor maximaal drie optionele papierinvoerladen voor 1 x 550 vel (laden 3, 4 en 5).
Optioneel
Printerkast en -standaard
Optioneel
Automatisch dubbelzijdig afdrukken (duplex)
Connectiviteit
10/100/1000 Ethernet LAN-aansluiting met IPv4 en IPv6
Snelle USB 2.0
USB-poort voor direct afdrukken zonder computer en bijwerken van firmware
Aansluitmogelijkheid (HIP) voor apparatuur van derden
HP interne USB-poorten
Optioneel
HP Jetdirect 3000w NFC/Wireless-accessoire voor afdrukken vanaf mobiele apparaten
Optioneel
Geïntegreerde functionaliteit voor HP Near-Field Communication (NFC) en Wi-Fi Direct voor afdrukken vanaf mobiele apparaten
HP Jetdirect 2900nw printserveraccessoire voor draadloze verbinding
Optioneel
Geheugen
512 MB geheugen, uit te breiden tot 1,5 GB door een DIMM-geheugenmodule van 1 GB toe te voegen
Massaopslag
4 GB geïntegreerde Multi-Media Controller (eMMC)
HP High-Performance Secure Hard Disk van 320 GB
Optioneel
Beveiliging
HP Trusted Platform-module voor het coderen van alle gegevens die de printer verwerkt
Optioneel
Scherm van het bedieningspaneel en invoer
Bedieningspaneel uitgevoerd als kleurenaanraakscherm
Afdrukken
Drukt 45 pagina's per minuut (ppm) af op papier van Letter-formaat en 43 ppm op papier van A4-formaat
USB-afdrukfunctie (geen computer vereist)
Afdruktaken opslaan op het printergeheugen om later of privé af te drukken

Onder­steunde besturings­systemen

Linux: Ga voor informatie en printerdrivers voor Linux naar www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: Ga voor informatie over en printerdrivers voor UNIX® naar www.hp.com/go/unixmodelscripts.
De volgende informatie geldt voor de printerspecifieke HP PCL 6-printerdrivers en HP-printerdrivers voor macOS.
Windows: Ga naar de website met printerondersteuning voor deze printer: www.hp.com/support/ljE50045 om de printerdriver te downloaden en te installeren.
macOS: Mac-computers worden door deze printer ondersteund. Download HP Easy Start van 123.hp.com/LaserJet om de HP-printerdriver te installeren.
  1. Volg de stappen voor het downloaden van de printersoftware.
Ondersteunde besturingssystemen en printerdrivers
Besturingssysteem
De printerdriver is geïnstalleerd (met behulp van de software op het web)