HP Color LaserJet Managed MFP E57540 - Printerspecificaties

opmerking:
De volgende specificaties zijn correct op het moment van uitgave maar zijn onderhevig aan wijzigingen.

Technische specificaties

Modelnaam
E57540dn
E57540c
Apparaatnummer
3GY25A
3GY26A
Papier­verwerking
Lade 1 (100 vel)
Lade 2 (550 vel)
Papierinvoerlade voor 1 x 550 vel
opmerking:
De printer ondersteunt maximaal drie papierinvoerladen voor 1 x 550 vel.
Optioneel
Optioneel
Printerkast
Optioneel
Optioneel
Automatisch dubbelzijdig afdrukken (duplex)
Connectiviteit
10/100/1000 Ethernet LAN-aansluiting met IPv4 en IPv6
Snelle USB 2.0
USB-poort voor direct afdrukken zonder computer en bijwerken van firmware
Aansluitmogelijkheid (HIP) voor apparatuur van derden
HP interne USB-poorten
Optioneel
Optioneel
Geïntegreerde functionaliteit voor HP Near-Field Communication (NFC) en Wi-Fi Direct voor afdrukken vanaf mobiele apparaten
Niet ondersteund
Niet ondersteund
HP Jetdirect 3000w NFC/Wireless-accessoire voor afdrukken vanaf mobiele apparaten
Optioneel
Optioneel
HP Jetdirect 2900nw printserveraccessoire voor draadloze verbinding
Optioneel
Optioneel
Geheugen
1,75 GB basisgeheugen
opmerking:
Het basisgeheugen is uitbreidbaar naar 2,5 GB door een DIMM-geheugenmodule toe te voegen.
Massaopslag
Harde schijf van 320 GB
Beveiliging
HP Trusted Platform-module voor het coderen van alle gegevens die de printer verwerkt
Optioneel
Optioneel
Scherm van het bedieningspaneel en toetsenbord
Bedieningspaneel uitgevoerd als kleurenaanraakscherm
Fysiek toetsenbord
Niet ondersteund
Afdrukken
Drukt 38 pagina's per minuut (ppm) af op papier van A4-formaat en 40 ppm op papier van Letter-formaat
USB-afdrukfunctie (geen computer vereist)
Afdruktaken opslaan op het printergeheugen om later of privé af te drukken
Fax
Optioneel
Optioneel
Kopiëren en scannen
opmerking:
Kopieer- en scansnelheden zijn onderhevig aan verandering. Ga voor de meest recente informatie naar support.hp.com.
Kopieert 38 pagina's per minuut (ppm) op papier van A4-formaat en 40 ppm op papier van Letter-formaat
Tweekoppige documentinvoer van 100 pagina's, geschikt voor dubbelzijdig kopiëren en scannen
HP EveryPage technologie, waaronder ultrasone multi-invoerdetectie
Niet ondersteund
Met Embedded OCR (optical character recognition, optische tekenherkenning) kunt u afgedrukte pagina's omzetten naar tekst die kan worden bewerkt of wordt herkend op een computer
Niet ondersteund
De functie SMART Label detecteert papierranden voor het automatisch bijsnijden van pagina's
Niet ondersteund
Automatische afdrukstand van de pagina voor pagina's die minstens 100 tekens aan tekst bevatten
Niet ondersteund
Met tint automatisch aanpassen kunt u contrast, helderheid en achtergrond verwijderen voor iedere pagina instellen
Niet ondersteund
Digitaal verzenden
Documenten verzenden naar e-mail, USB en gedeelde mappen op een netwerk
Documenten verzenden naar SharePoint®
Niet ondersteund

Onder­steunde besturings­systemen

Linux: Ga voor informatie en printerdrivers voor Linux naar www.hp.com/go/linuxprinting.
UNIX: Ga voor informatie over en printerdrivers voor UNIX® naar www.hp.com/go/unixmodelscripts.
De volgende informatie geldt voor de printerspecifieke HP PCL 6-printerdrivers en HP-printerdrivers voor macOS.
Windows: Ga naar de website met printerondersteuning voor deze printer: www.hp.com/support/colorljE57540mfp om de printerdriver te downloaden en te installeren.
macOS: Mac-computers worden door deze printer ondersteund. Download HP Easy Start van 123.hp.com/LaserJet om de HP-printerdriver te installeren.
  1. Volg de stappen voor het downloaden van de printersoftware.
Ondersteunde besturingssystemen en printerdrivers
Besturingssysteem
De printerdriver is geïnstalleerd (met behulp van de software op het web)