• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer – Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Managed MFP E52545 - Geheugen-DIMM's plaatsen

Geheugen-DIMM's plaatsen

In dit document wordt de procedure beschreven voor het plaatsen van de optionele geheugen-DIMM.
  let op:
Bevat onderdelen die gevoelig zijn voor elektrostatische ontlading. Raak altijd het bladmetaal op het product aan om de statische elektriciteit te ontladen voordat u een onderdeel aanraakt dat gevoelig is voor ESD.
  1. Haal de geheugen-DIMM uit de doos. Controleer of de inhoud van de doos overeenkomt met deze afbeelding.
    Afbeelding : Geheugen-DIMM
  2. Druk op de aan/uit-knop om de printer uit te schakelen.
  3. Haal de stekker uit het stopcontact en koppel vervolgens alle USB- of netwerkkabels los.
    Alleen faxmodellen: Koppel het telefoonsnoer voor de fax los.
    Afbeelding : De printer loskoppelen
  4. Schuif de klep van de formatter naar de achterkant van de printer om hem te verwijderen.
    Afbeelding : De formatterklep verwijderen
  5. Voer de volgende stappen uit om de vaste schijf (HDD) te verwijderen bij printers met een optionele HDD:
    1. Knijp in de houder en koppel de vergrendelingsconnector los (1 en 2). Verplaats de HDD iets van de formatter (3) om deze los te maken.
      Afbeelding : De HDD losmaken
    2. Draai het connectoruiteinde van de HDD omhoog en van de formatter (1) af en schuif het vervolgens zoals afgebeeld (2) om het te verwijderen.
      Afbeelding : Verwijder de HDD
  6. Plaats de bovenrand van de DIMM in de houder.
    opmerking:
    De DIMM kan maar in één richting worden geïnstalleerd op de formatter.
    Afbeelding : Plaats de DIMM
  7. Draai de onderrand van de DIMM in de richting van de houder.
    Afbeelding : De DIMM draaien
  8. Zorg ervoor dat de twee vergrendelingsarmen op hun plaats klikken.
    Afbeelding : De DIMM installeren
  9. Voer de volgende stappen uit om de vaste schijf te installeren bij printers met een optionele HDD:
    1. Zoek de sleuf in de metalen plaat waar het lipje voor het bevestigen van de HDD moet worden geïnstalleerd.
        let op:
      Dit gedeelte van het bladmetaal is een verwijderbare plaat. Duw er niet met te veel kracht op zodat deze losgaat bij het installeren van de HDD.
      Afbeelding : De sleuf zoeken
    2. Plaats het lipje voor het bevestigen van de harde schijf in de metalen plaat (1) en draai vervolgens het uiteinde van de connector (2) van de harde schijf in de richting van de formatter.
      Afbeelding : Plaats de HDD
    3. Zorg ervoor dat de vergrendelingsconnector vastgrijpt en dat de steun is bevestigd in de sleuf in de formatter. Het is wellicht noodzakelijk om in de houder te knijpen om deze in de sleuf te bevestigen.
      Afbeelding : De HDD installeren
  10. Schuif de klep van de formatter naar de printer om hem te installeren.
    Afbeelding : De toegangsklep van de formatteereenheid vervangen
  11. Stop de stekker in het stopcontact en koppel vervolgens alle USB- of netwerkkabels los.
    Alleen faxmodellen: Sluit het telefoonsnoer van de fax aan.
    Afbeelding : De printer aansluiten
  12. Druk op de aan/uit-knop om de printer aan te zetten.
    Afbeelding : Zet de printer aan.