• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer of printer– Klik hier

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Managed MFP E52545 - 13.8 - Nietstoringen

13.8 - Nietstoringen

Volg de onderstaande procedure om storingen in de nietmachine te verhelpen. Wanneer er een blokkade is, geeft het bedieningspaneel een animatie weer die helpt bij het verhelpen van de blokkade.
  1. Open de klep van de nietmachine.
    opmerking:
    Als u de klep van de nieteenheid opent, wordt het apparaat uitgeschakeld.
    Afbeelding : Open de klep van de nietmachine
  2. Verwijder de gebruikte nietjescassette uit de printer.
    Afbeelding : Nietjescassette verwijderen
  3. Trek de cassette omhoog met behulp van de kleine hendel aan de achterkant. Verwijder de vastgelopen nietjes.
    Afbeelding : Vastgelopen nietjes verwijderen
  4. Sluit de klep aan de achterkant van de nietcassette. Controleer of deze vastklikt.
    Afbeelding : Duw de hendel omlaag
  5. Plaats opnieuw een nietjescassette in de opening achter het klepje van de nietmachine.
    Afbeelding : De nietjescassette plaatsen
  6. Sluit de klep van de nietmachine.
    Afbeelding : Sluit de klep van de nietmachine