• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP OfficeJet 4610 All-in-One, OfficeJet 4620, DeskJet Ink Advantage 4610 en DeskJet Ink Advantage 4620 e-All-in-One printerserie - De All-in-One installeren (hardware)

Inleiding
In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van het apparaat installeert. Voer deze stappen uit voordat u de software voor het apparaat op uw pc installeert.
Dit document bevat de volgende stappen voor het installeren van het product:
  • De All-in-One uit de verpakking halen
  • De uitvoerlade plaatsen
  • Het netsnoer aansluiten
  • De All-in-One inschakelen
  • De taal en het land/de regio selecteren voor het bedieningspaneel
  • De cartridges installeren
  • Papier plaatsen en het product uitlijnen
  • De datum en tijd van het bedieningspaneel instellen
Volg eerst de stappen in dit document om de hardware te installeren als u dat nog niet had gedaan. Als u de hardware al hebt geïnstalleerd en u alleen nog het stuurprogramma wilt downloaden, klikt u op de koppeling HP software en stuurprogramma's downloaden.
De All-in-One installeren
Voer de volgende stappen in de aangegeven volgorde uit.
Stap één: De All-in-One uit de verpakking halen
Voer deze stappen uit om het product uit te pakken.
  1. Verwijder alle tape en verpakkingsmateriaal van de voorkant van het product.
      opmerking:
    De uitvoerlade is vastgeplakt aan de bovenkant van de lade voor automatische documentinvoer (ADF). Leg deze opzij totdat u klaar bent om deze te installeren.
    Afbeelding : Het verpakkingsmateriaal van de voorkant van het product verwijderen
    Afbeelding: Het verpakkingsmateriaal van de voorkant van het product verwijderen
  2. Draai het product om zodat u bij de achterkant kunt.
  3. Verwijder alle tape en verpakkingsmateriaal van de achterkant van het product.
    Afbeelding : Het verpakkingsmateriaal van de achterkant van het product verwijderen
    Afbeelding: Het verpakkingsmateriaal van de achterkant van het product verwijderen
  4. Draai het product om zodat u weer bij de voorkant kunt.
  5. Zoek de twee uitsparingen aan de linker- en rechterkant van het product.
    Afbeelding : De twee uitsparingen aan de zijkanten van het product zoeken
    Afbeelding: De twee uitsparingen aan de zijkanten van het product zoeken
  6. Schuif uw vingers in de twee uitsparingen en til deze omhoog om de cartridgeklep te openen.
    Afbeelding : De cartridgeklep openen
    Afbeelding: De cartridgeklep openen
  7. Verwijder alle tape en verpakkingsmateriaal uit de binnenkant van het product.
  8. Sluit de cartridgeklep.
    Afbeelding : De cartridgeklep sluiten
    Afbeelding: De cartridgeklep sluiten
  9. Recycle het verpakkingsmateriaal.
    Afbeelding : Het verpakkingsmateriaal recyclen
    Afbeelding: Het verpakkingsmateriaal recyclen
Stap twee: De uitvoerlade plaatsen
  1. Zoek de uitvoerlade die u bij stap één opzij hebt gelegd.
  2. Schuif de ronde pinnen op de uitvoerlade terug in het product direct boven de invoerlade.
  3. Duw de uitvoerlade in het product totdat deze vastklikt.
    Afbeelding : De uitvoerlade vastklikken
    Afbeelding: De uitvoerlade vastklikken
  4. Trek het verlengstuk van de uitvoerlade naar buiten en til vervolgens de papierstop op.
    Afbeelding : Het verlengstuk van de uitvoerlade naar buiten trekken
    Afbeelding: Het verlengstuk van de lade naar buiten trekken
Stap drie: Het netsnoer aansluiten
  1. Draai het product om zodat u bij de achterkant kunt.
  2. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van het product.
  3. Steek het andere uiteinde van het netsnoer in een stopcontact.
    Afbeelding : Het netsnoer aansluiten
    Afbeelding: Het netsnoer aansluiten
Stap vier: De All-in-One inschakelen
  1. Druk op de aan-uitknop () om het product in te schakelen.
    Afbeelding : Op de aan-uitknop drukken
    Afbeelding: Op de aan/uit-knop drukken
  2. Volg de aanwijzingen op het bedieningspaneel van het product.
Stap vijf: De taal en het land/de regio instellen
Volg deze stappen om de taal en het land/de regio op het product in te stellen.
  1. Druk wanneer gevraagd op het bedieningspaneel op de knop () naast de pijl-omlaag () tot de gewenste taal naast OK wordt weergegeven en tik vervolgens op OK.
  2. Druk op de knop naast Ja om de keuze te bevestigen.
    Afbeelding : De taal instellen
    Afbeelding: De taal instellen
  3. Druk op de knop naast de pijl-omlaag () tot de gewenste Land/regio naast OK wordt weergegeven en druk vervolgens op de knop naast OK.
  4. Druk op de knop naast Ja om de keuze te bevestigen.
  5. Druk op de knop naast OK om uw product in te stellen.
Stap zes: De cartridges installeren
Voer deze stappen uit om de cartridges te installeren die met het product werden geleverd.
Afbeelding : Cartridges meegeleverd in de doos
Afbeelding: Cartridges meegeleverd in de doos.
  1. Zoek de twee uitsparingen aan de linker- en rechterkant van het product.
    Afbeelding : De twee uitsparingen aan de zijkanten van het product zoeken
    Afbeelding: De twee uitsparingen aan de zijkanten van het product zoeken
  2. Schuif uw vingers in de twee uitsparingen en til deze omhoog om de cartridgeklep te openen. De wagen verplaatst zich naar het cartridgegebied.
    Afbeelding : De cartridgeklep openen
    Afbeelding: De cartridgeklep openen
  3. Trek het oranje lipje van een van de cartridges recht naar achteren om de plastic verpakking te verwijderen.
    Afbeelding : De plastic verpakking verwijderen
    Afbeelding: De plastic verpakking van een cartridge verwijderen
  4. Draai het oranje kapje naar links om het van de cartridge af te breken.
    Afbeelding : Het oranje kapje verwijderen
    Afbeelding: Het oranje kapje van een cartridge verwijderen
  5. Schuif de cartridge in de juiste houder zoals weergegeven. De kleurgecodeerde pictogrammen op de cartridge en in de printkop moeten met elkaar overeenkomen.
    Afbeelding : De cartridge plaatsen
    Afbeelding: Een cartridge in de houder plaatsen
  6. Druk op de cartridge totdat deze stevig vastklikt.
    Afbeelding : De cartridge op zijn plaats duwen
    Afbeelding: Een cartridge in zijn houder duwen
  7. Herhaal deze stappen voor elke cartridge.
  8. Sluit de cartridgeklep.
    Afbeelding : De cartridgeklep sluiten
    Afbeelding: De cartridgeklep sluiten
Stap zeven: Papier in de invoerlade plaatsen
  1. Trek de invoerlade zo ver mogelijk naar buiten.
    Afbeelding : De invoerlade naar buiten trekken
    Afbeelding: De invoerlade zo ver mogelijk naar buiten trekken
  2. Schuif de papierbreedtegeleiders zo ver mogelijk naar buiten.
  3. Controleer of het papier niet is gescheurd, gekreukt of beschadigd.
  4. Tik met de korte rand van de papierstapel op een vlak oppervlak om zeker te stellen dat de stapel correct is uitgelijnd.
  5. Plaats het papier met afdrukzijde omlaag en de korte papierrand eerst in de invoerlade. Zorg ervoor dat de stapel papier in de lade past en niet boven de uitsparingen bovenaan de lade uitsteekt.
    Afbeelding : Papier in de invoerlade plaatsen
    Afbeelding: Papier in de invoerlade plaatsen
  6. Schuif de papierbreedtegeleiders naar binnen totdat ze tegen de rand van het papier komen maar het papier niet klem komt te zitten.
  7. Druk op de knop () naast OK om te bevestigen dat het papier is geplaatst.
  8. Wacht terwijl het product de printkoppen uitlijnt en een uitlijningspagina afdrukt.
  9. Open de scannerklep.
    Afbeelding : De scannerklep openen
    Afbeelding: De scannerklep openen
  10. Plaats de uitlijningspagina met de bedrukte zijde omlaag tegen de rechterbovenhoek van de glasplaat.
    Afbeelding : De uitlijningspagina op de glasplaat van de scanner plaatsen
    Afbeelding: De uitlijningspagina op de glasplaat van de scanner plaatsen
  11. Sluit de scannerklep.
  12. Druk op de knop () naast OK om de uitlijningspagina te scannen.
Stap acht: De datum en tijd instellen
  1. Druk op het bedieningspaneel van het product op de knop Instellingen ().
  2. Druk op de knop () naast de pijl-omlaag () tot Voorkeuren wordt weergegeven naast OK en druk vervolgens op de knop naast OK.
  3. Druk op de knop naast OK om de Datum en tijd te selecteren.
  4. Druk op de nummers op het toetsenblok van het bedieningspaneel om de datum in te stellen.
  5. Druk op de nummers op het toetsenblok van het bedieningspaneel om de juiste tijd in te voeren en druk vervolgens op OK.
  6. Druk op de knop Start () om terug te gaan naar het hoofdmenu.