• Informatie
    We zijn onze website aan 't upgraden

Als u tijdens deze periode problemen ondervindt, probeer het dan later nogmaals.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

De printerhardware installeren voor de HP LaserJet Pro 200 Color MFP M276n en M276nw printerserie

Inleiding

In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van het apparaat installeert. Voer deze stappen uit voordat u de software voor het apparaat op uw pc installeert.
Dit document bevat de volgende stappen voor het installeren van de printer:
  • Haal de printer uit de verpakking.
  • Controleer de inhoud van de doos.
  • Bereid de cartridges voor.
  • Sluit het netsnoer aan.
  • Schakel het apparaat in.
  • Plaats gewoon papier.

De printer installeren

Voer de volgende stappen in de aangegeven volgorde uit.

Stap 1: De inhoud van de doos controleren

De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.

Stap 2: De verpakking verwijderen en de cartridges voorbereiden

Volg deze stappen om alle verpakkingsmateriaal van de printer te verwijderen en de cartridges voor te bereiden voor het afdrukken.
  1. Haal de HP printer uit de doos en verwijder de verpakking.
    Afbeelding : De HP printer uit de verpakking halen
    Afbeelding: De HP printer uit de verpakking halen
  2. Plaats de printer op een stevige, goed geventileerde, stofvrije plek uit de buurt van direct zonlicht.
  3. Open de cartridgeklep.
    Afbeelding : De cartridgeklep openen
    Afbeelding: Open de cartridgeklep.
  4. Trek de cartridgelade naar buiten.
    Afbeelding : De cartridgelade naar buiten trekken
    Afbeelding: Trek de cartridgelade naar buiten.
  5. Verwijder de beschermingstape van de printcartridge. Zoek de oranje ring aan de linkerkant van een van de cartridges en trek de ring vervolgens recht naar boven om de verzegelingstape te verwijderen.
    Herhaal deze stappen om de beschermingstape van de andere cartridges te verwijderen en gooi de beschermingstape vervolgens weg.
    Afbeelding : De verzegelingstape verwijderen en weggooien
    Afbeelding: Verwijder de verzegelingstape en gooi deze weg.
  6. Plaats de cartridgelade in de printer.
    Afbeelding : De cartridgelade in de printer plaatsen
    Afbeelding: Plaats de cartridgelade in de printer.
  7. Sluit de cartridgeklep en verwijder vervolgens de beschermfolie van het display van het bedieningspaneel.
    Afbeelding : De cartridgeklep sluiten en vervolgens de beschermfolie van het display verwijderen
    Afbeelding: Sluit de cartridgeklep en verwijder de beschermfolie van het display.
  8. Draai de printer om zodat u de achterkant van de printer kunt bereiken.
  9. Open de achterklep.
  10. Verwijder het verpakkingsmateriaal uit de printer en gooi dit vervolgens weg.
    Afbeelding : Het verpakkingsmateriaal uit de achterkant van de printer verwijderen en weggooien
    Afbeelding: Verwijder het verpakkingsmateriaal uit de achterkant van de printer en gooi dit weg.

Stap 3: Papier plaatsen

Volg deze stappen om papier in de invoerlade te plaatsen.
Voer de volgende stappen in de aangegeven volgorde uit.
  1. Trek de papierinvoerlade naar buiten.
    Afbeelding : De papierinvoerlade naar buiten trekken
    Afbeelding: Trek de papierinvoerlade naar buiten.
  2. Schuif de papierbreedte- en papierlengtegeleiders naar de buitenste positie.
    Afbeelding : De papiergeleiders naar buiten schuiven
    Afbeelding: Schuif de papiergeleiders naar buiten.
  3. Leg de stapel papier in de invoerlade met de afdrukzijde naar boven. Schuif het papier zo ver mogelijk in de printer.
    opmerking:
    Plaats niet te veel papier in de invoerlade. Zorg ervoor dat de stapel papier in de invoerlade past en niet boven de bovenkant van de papiergeleiders uitsteekt.
  4. Schuif de papierbreedte- en -lengtegeleiders naar binnen tot deze tegen het papier komen.
    Afbeelding : Papier plaatsen en papierbreedtegeleider naar binnen schuiven
    Afbeelding: Plaats het papier en schuif de geleiders naar binnen.
  5. Sluit de papierinvoerlade.
    Afbeelding : De papierinvoerlade sluiten
    Afbeelding: Sluit de papierinvoerlade.

Stap 4: Het display van het bedieningspaneel aanpassen

Til het display van het bedieningspaneel voorzichtig naar de gewenste positie.
Afbeelding : Het display van het bedieningspaneel aanpassen
Afbeelding: Pas het display op het bedieningspaneel aan.

Stap 5: Het netsnoer aansluiten en het product inschakelen

1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer.
  2. Sluit het netsnoer aan op een stopcontact.
    Afbeelding : Het netsnoer aansluiten
    Afbeelding: Sluit het netsnoer aan.
  3. Druk op de aan-uitknop om de printer in te schakelen. De printer initialiseert en kalibreert zichzelf.
    Afbeelding : Op de aan-uitknop drukken
    Afbeelding: Druk op de aan-uitknop.
  4. Wacht totdat het apparaat inactief is en geen geluid meer maakt voordat u verdergaat. Sluit de USB-kabel nog niet aan.
    Afbeelding : De USB-kabel nog niet aansluiten
    Afbeelding: Sluit de USB-kabel nog niet aan.

Stap 6: De taal selecteren

Voer deze stappen uit om de taal te selecteren op het bedieningspaneel van de printer.
  1. Tik op het pictogram Instellingen () op het bedieningspaneel van de printer.
  2. Tik op Systeeminstellingen en vervolgens op Taal.
  3. Tik indien nodig op de pijl-omlaag () om de gewenste taal in de lijst te vinden.
  4. Tik op uw gewenste taal en vervolgens op Ja om uw taalkeuze te bevestigen.
    opmerking:
    Als u de verkeerde taal hebt geselecteerd, tikt u eerst op Nee en vervolgens op de juiste taal.
  5. Tik indien nodig op de pijl-omlaag () om het gewenste land of de gewenste regio te vinden.
  6. Tik op het gewenste land of de gewenste regio en vervolgens op Ja om de selectie te bevestigen.
  7. Tik op het pictogram Start () om terug te keren naar het hoofdscherm.

Aan de slag met ePrint

Met ePrint blijft u onderweg verbonden en productief: u kunt met ePrint rechtstreeks afdrukken naar uw HP printer met ePrint vanaf een smartphone, notebook of ander mobiel apparaat.
HP ePrint
Afbeelding: ePrint-logo
Ga naar HP ePrint instellen en gebruiken voor meer informatie over het instellen en gebruiken van ePrint.