De printerhardware instellen voor de HP LaserJet Pro MFP M127fw en M128fw printerserie

Inleiding

In dit document wordt uitgelegd hoe u de onderdelen van het apparaat installeert. Voer deze stappen uit voordat u de software voor het apparaat op uw pc installeert.

De printer installeren

Voer de volgende stappen in de aangegeven volgorde uit.

Stap 1: De inhoud van de doos controleren

De inhoud kan per land/regio verschillen. Kijk op de verpakking voor een lijst met onderdelen die in de doos worden meegeleverd.

Stap 2: De verpakking verwijderen en de printer voorbereiden

Volg deze stappen om alle verpakkingsmateriaal van de printer te verwijderen en de printer voor te bereiden voor gebruik.
  1. Haal de printer uit de doos en verwijder de verpakking.
  2. Plaats de printer op een stevige, goed geventileerde en stofvrije plek uit de buurt van direct zonlicht.
  3. Verwijder de tape van de printer.
    Afbeelding : De tape van de printer verwijderen
    Afbeelding: Verwijder de tape van de printer.
  4. Open de scannereenheid en til de bovenklep omhoog.
    Afbeelding : De scannereenheid openen en de bovenklep omhoog tillen
    Afbeelding: Open de scannereenheid en til de bovenklep omhoog.
  5. Verwijder het beschermende schuimrubber uit het toegangsgebied van de cartridges.
    Afbeelding : Het beschermende schuimrubber verwijderen
    Afbeelding: Verwijder het beschermende rubber.
  6. Verwijder de printcartridge en leg deze opzij op een veilige plaats.
    Afbeelding : De printcartridge verwijderen
    Afbeelding: Verwijder de printcartridge en leg deze opzij op een veilige plaats.
  7. Verwijder het verpakkingsmateriaal uit de printer.
    Afbeelding : Verpakkingsmateriaal uit de printer verwijderen
    Afbeelding: Verwijder het verpakkingsmateriaal uit de printer.
  8. Pak de printcartridge aan beide klanten vast en beweeg deze voorzichtig heen en weer om de toner te verdelen.
    Afbeelding : De printcartridge voorzichtig heen en weer bewegen
    Beweeg de printcartridge voorzichtig heen en weer.
  9. Verwijder de oranje clip van de printcartridge.
    Afbeelding : De oranje clip van de printcartridge verwijderen
    Afbeelding: Verwijder de oranje plastic clip van de printcartridge.
  10. Trek aan het oranje lipje om de beschermingstape van de printcartridge te verwijderen.
    Afbeelding : De beschermingstape van de printcartridge verwijderen
    Afbeelding: Trek aan het oranje lipje om de beschermingstape van de printcartridge te verwijderen.
  11. Lijn de printcartridge uit met de sporen in de printer en plaats de printcartridge totdat deze stevig vastzit.
    Afbeelding : De printcartridge plaatsen
    Afbeelding: Plaats de printcartridge.
  12. Open de bovenklep en sluit de scanner.
  13. Bevestig de papierinvoerlade aan de printer.
    Afbeelding : De papierinvoerlade aan de printer bevestigen
    Afbeelding: Bevestig de papierinvoerlade aan de printer.

Stap 3: Papier plaatsen

Volg deze stappen om papier in de invoerlade te plaatsen.
  1. Schuif de papiergeleiders naar de uiterste positie.
    Afbeelding : De papiergeleiders naar buiten schuiven
    Afbeelding: De papiergeleiders naar buiten schuiven
  2. Plaats een stapel papier van U.S. Letter- of A4-formaat in de invoerlade met de korte kant naar voren en de afdrukzijde naar boven. Duw het papier in de lade totdat het niet verder kan.
    Afbeelding : Papier in de invoerlade plaatsen
    Afbeelding: Papier in de invoerlade plaatsen
  3. Schuif de papiergeleiders naar binnen totdat ze tegen de rand van het papier komen.
    opmerking:
    Duw de papiergeleiders niet zo ver naar binnen dat ze tegen het papier klem komen te zitten.
    Afbeelding : De papiergeleiders naar binnen schuiven
    Afbeelding: Schuif de papiergeleiders naar binnen.

Stap 4: Het netsnoer aansluiten en de printer inschakelen

1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer.
  2. Sluit het netsnoer van het product rechtstreeks op een stopcontact aan.
    Afbeelding : Het netsnoer aansluiten
    Afbeelding: Sluit het netsnoer aan.
  3. Druk op de aan-uitknop om de printer in te schakelen. De printer initialiseert en kalibreert zichzelf.
    opmerking:
    Ga pas verder wanneer de printer inactief is en geen geluid meer maakt.

Stap 5: De taal en het land selecteren

Voer deze stappen uit om de taal te selecteren op het bedieningspaneel van de printer.
  1. Tik indien nodig op uw Taal op het bedieningspaneel van de printer en tik op de pijl-omlaag () om uw taal in de lijst te vinden.
  2. Selecteer uw Land/regio.
opmerking:
Als u de verkeerde taal hebt geselecteerd, tikt u op het pictogram Instellingen () op het hoofdscherm.
  • Tik op de onderste optie op de eerste pagina (Systeeminstellingen).
  • Selecteer de bovenste optie op de pagina (Taal).
  • Tik indien nodig op de pijl-omlaag () om de gewenste taal in de lijst te vinden.
  • Tik op uw taal en vervolgens op de bovenste optie om de taalkeuze te bevestigen.
  • Tik op de knop Start () om terug te keren naar het hoofdscherm.

Koppeling naar instructies voor installatie van fax

De printer installeren voor het verzenden en ontvangen van faxen