• Informatie
    Los problemen met Windows 10-updates op

Los Windows 10 op of update problemen op een HP computer of printer– Klik hier

Informatie

Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP Managed printers - De Configuratiepagina of het Controlepaneelrapport toont een onjuist aantal eMMC-opslag of Vaste schijven

Probleem

Tijdens het bekijken van de eMMC-opslag of andere gegevens op de vaste schijf op een HP Managed printer, komt de gemelde informatie niet overeen met wat wordt weergegeven op het gegevensblad of verwante ondersteuningsdocumentatie voor de volgende modellen:
  • HP LaserJet Managed Flow MFP E72520-E72540
  • HP Color LaserJet Managed MFP E77820-E77830
  • HP LaserJet Managed MFP E82540-E82560
  • HP Color LaserJet Managed MFP E87640-E87660
Deze onjuiste gegevens komt u mogelijk tegen op een of meer van de volgende locaties:
  • Rapportenmenu in de bedieningspaneelweergave
  • Afgedrukte configuratiepagina
  • Configuratiepagina in de Geïntegreerde webserver (EWS)
opmerking:
Het gegevensblad en de verwante ondersteuningsdocumentatie is correct. Er is een extra vaste schijf op het moederbord van de printer die niet wordt vermeld in het configuratiepaginarapport bij het inzien vanaf het bedieningspaneel of de Geïntegreerde webserver (EWS).

Oorzaak

Gegevens van het moederbord zijn niet inbegrepen in de totale opslaggrafieken.

Oplossing

Er is geen handeling vereist. Het niet overeenkomen van de vermelde harde schijven of eMMC-opslaggrafieken zal worden gecorrigeerd in een toekomstige firmware-update.

Schijftypes en formaten

Het werkelijke aantal eMMC-opslag en vaste schijven in de printer en formaten voor elke printer zijn afhankelijk van het model van de printer.
De werkelijke eMMC-opslag en vaste schijven per model
Printermodel
Station of opslagtype en -formaat
Formatter (eMMC)
Formatter (HDD of FIPs)
Hoofdboard (HDD of FIPs)
E72525dn
E72530dn
E72535dn
E77822dn
E77825dn
E77830dn
16 GB
n.v.t.
320 GB
E72525z
E72530z
E72535z
E77822z
E77825z
E77830z
n.v.t.
320 GB of 500 GB FIPs*
320 GB of 500 GB FIPs*
E82540dn
E82550dn
E82560dn
E87640dn
E87650dn
E87660dn
E82540z
E82550z
E82560z
E87640z
E87650z
E87660z
* De vaste schijf van 500 GB FIPs is beschikbaar als een optionele aankoop.

eMMC-opslag of vaste schijflocaties

Managed printers omvatten normaliter harde schijven op verschillende onderdelen van de printer. Zie de onderstaande afbeeldingen voor locaties. Neem voor meer informatie over de vaste schijven contact op met de verkoper van de vaste schijf of ga naar de webpagina.
Afbeelding : Locatie van het moederbord van de vaste schijf (voordat de klep is verwijderd)
Afbeelding : Locatie van het moederbord van de vaste schijf (nadat de klep is verwijderd)
Afbeelding : Locatie van eMMC-opslag op de formatter - Non-flow-modellen
Afbeelding : Locatie van de vaste schijf (HDD) op de formatter - alleen Flow-modellen