HP LaserJet Pro M28-M29w printers - Knipperende lampjes

Dit document is van toepassing op de draadloze HP LaserJet Pro MFP M28w en M29w printers.
In de volgende gedeelten worden de meest voorkomende fouten omschreven die worden aangegeven door combinaties van knipperende lampjes op het bedieningspaneel omschreven, gevolgd door oplossingen voor elke combinatie. Zoek het patroon van de knipperende lampjes dat u ziet en volg daarna de stappen om het probleem op te lossen.
     Voorbeeld van de knoppen, pictogrammen en lampjes op het bedieningspaneel
  1. Display van het bedieningspaneel
  2. Knop Kopiëren instellen
  3. Knop Kopiëren starten
  4. Knop Annuleren
  5. Benodigdheden-lampje
  6. Knop/lampje voor aan-uit
  7. Waarschuwingslampje
  8. Knop/lampje Draadloos
  9. Knop ID kopiëren
  10. Knop Pijl omlaag
  11. Knop Pijl omhoog

Laat de printer nakijken

Laat uw HP product nakijken of vervangen als het probleem zich blijft voordoen nadat alle voorgaande stappen zijn voltooid.
Ga naar Contact opnemen met HP klantenondersteuning om een productenreparatie of -vervanging te plannen. Als u in Azië/het Pacifisch gebied bent, wordt u doorgeleid naar een lokaal servicecenter in uw regio.
Ga naar Garantiecontrole HP product om uw garantiestatus te bevestigen. Als uw product geen garantie meer heeft, zijn er mogelijk reparatiekosten van toepassing.