• Informatie

HP LaserJet Pro M15a, M15w printers - Eerste printerinstallatie

Dit document heeft betrekking op HP LaserJet Pro M15a, M15w printers.
Als u een printer voor de eerste keer instelt, verwijdert u de printer en al het verpakkingsmateriaal uit de doos, plaatst u papier in de invoerlade, sluit u het netsnoer aan en downloadt en installeert u de printersoftware.
opmerking:
Als u de printersoftware zoekt, gaat u naar 123.hp.com/laserjet.

Stap 1: Haal de printer uit de doos en verwijder het verpakkingsmateriaal

Haal de printer uit de doos en verwijder alle tape, stickers en verpakkingsmateriaal van de printer.
  1. Haal de printer uit de doos.
  2. Open de tonercartridgeklep en verwijder de verpakkingstape aan de binnenzijde van de printer.
    De verpakkingstape uit de printer verwijderen
  3. Verwijder de tonercartridge.
    De tonercartridge verwijderen.
  4. Verwijder de clips van de tonercartridge.
    De clips van de tonercartridge verwijderen
  5. Pak de tonercartridge aan beide klanten vast en beweeg deze voorzichtig heen en weer om de toner gelijkmatig te verdelen.
    De tonercartridge schudden.
  6. Trek aan het oranje lipje om de beschermende tape van de tonercartridge te verwijderen.
    Trek aan het oranje lipje om de beschermende tape van de tonercartridge te verwijderen.
  7. Lijn de tonercartridge uit met de geleiders in de printer en duw de tonercartridge stevig vast.
    De tonercartridge plaatsen.
  8. Sluit de tonercartridgeklep en recycle alle verpakkingsmaterialen.

Stap 2: Plaats gewoon papier in de invoerlade

Plaats gewoon U.S. Letter- of A4-papier in de invoerlade.
  1. Trek de uitvoerlade omlaag.
    De uitvoerlade omlaag trekken
  2. Plaats een stapel papier van U.S. Letter- of A4-formaat in de invoerlade met de korte kant naar voren en de afdrukzijde naar boven. Duw het papier in de lade totdat het niet verder kan.
    Papier in de invoerlade plaatsen.
  3. Schuif de papiergeleiders naar binnen totdat ze tegen de rand van het papier komen. Duw de papiergeleiders niet zo ver naar binnen dat het papier wordt geklemd.
    De papiergeleiders naar binnen schuiven.

Stap 3: Het netsnoer aansluiten en de printer inschakelen

Sluit de printer aan op een wandcontact en zet hem aan.
  1. Sluit het netsnoer aan op de achterkant van de printer en sluit het andere uiteinde van het netsnoer aan op een wandcontact.
    Het netsnoer aansluiten.
  2. Zet de printer aan.

Stap 4: De printersoftware installeren

Download de nieuwste versie van de afdruksoftware van 123.hp.com/laserjet en volg de instructies op het scherm om de software te installeren.