HP JetAdvantage On Demand - HP JetAdvantage On Demand accounts voor een ander bedrijf beheren

Overzicht
Resellers/gebruikers kunnen nu HP JetAdvantage On Demand accounts voor andere bedrijven beheren. Als een HP JetAdvantage On Demand bedrijfsbeheerder in een ander bedrijf hiervoor kiest, kan hij of zij u toestaan om de HP JetAdvantage On Demand account van zijn of haar bedrijf te beheren.
  opmerking:
Resellers KUNNEN:
  • Met één aanmelding eenvoudig schakelen tussen klantaccounts.
  • Klantlicenties voor apps op afstand beheren.
  • Proefperiodes, licenties en gebruik van klanten bijhouden.
  • Verlengingsmogelijkheden in de gaten houden.
Resellers KUNNEN NIET:
  • Dezelfde bedrijfsaccount hebben als de bedrijfsbeheerder die de beheertaken delegeert.
  • Accounts verwijderen waarvan het beheer aan hen is gedelegeerd.
  • Extra bedrijfsbeheerders toevoegen aan bestaande klantaccounts.
  • Extra gedelegeerde beheerdersgebruikers toevoegen.
  • Hun eigen gebruikersprofielinformatie wijzigen terwijl ze aangemeld zijn bij de account van een ander bedrijf.
Aan de slag
Als u wilt beginnen met het beheren van HP JetAdvantage On Demand voor een ander bedrijf, moet dat bedrijf u eerst toestemming geven om dat te doen en moet het dat proces activeren vanuit zijn HP JetAdvantage On Demand account. U ontvangt een e-mailwaarschuwing met instructies voor hoe u te werk gaat.
  1. Wanneer u de e-mail ontvangt van de bedrijfsbeheerder die u verzoekt om het delen van zijn of haar HP JetAdvantage On Demand beheerderstaken te accepteren, klikt u op Accept (Accepteren).
  2. HP JetAdvantage On Demand wordt geopend. Als u nog niet aangemeld bent bij uw HP JetAdvantage On Demand account, wordt u gevraagd dat te doen.
  3. Ga naar Manage Other Companies (Andere bedrijven beheren) nu dat beschikbaar is. Klik op Sign In (Aanmelden) om toegang te krijgen tot het bedrijf dat u wilt beheren.
  opmerking:
Voltooi de stappen in Toegang tot HP JetAdvantage Insights om uw toegang te activeren als u de Insights account van het bedrijf wilt beheren.
Toegang tot HP JetAdvantage Insights
Voordat u in Insights voor een ander bedrijf kunt beginnen met het uitvoeren van beheerderstaken op het gebied van afdrukken, moet u eerst uw toegang activeren vanuit uw HP JetAdvantage On Demand account.
Voltooi de volgende stappen om toegang te krijgen tot een Insights account voor een ander bedrijf en deze te beheren:
  1. Klik in Manage Other Companies (Andere bedrijven beheren) op Sign in (Aanmelden) voor het bedrijf dat u wilt beheren.
  2. Meld u aan met uw referenties voor HP JetAdvantage On Demand. Boven aan het scherm merkt u een banner op die aangeeft welk bedrijf u momenteel beheert.
  3. Klik op App Management (Appbeheer) en selecteer in de vervolgkeuzelijst HP JetAdvantage Insights.
  4. Klik op Manage Users (Gebruikers beheren).
  5. Schakel onder Allow Access (Toegang toestaan) het selectievakje naast UW naam en e-mailadres in. Klik op Save (Opslaan).
  6. Wanneer u hierom wordt gevraagd, klikt u op Confirm (Bevestigen).
  7. Terwijl uw gebruikerstoegang wordt bijgewerkt, wordt er een statusbalk weergegeven. Wanneer dat proces is voltooid, klikt u op Close (Sluiten).
  8. Het scherm App Management (Appbeheer) wordt gestart. U heeft nu normaal gezien de status 'Active' (Actief) naast uw naam.
  9. U kunt nu terugkeren naar het Dashboard van het bedrijf en klikken op Insights om in de Insights account van het bedrijf beheerderstaken op het gebied van afdrukken uit te voeren.