• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP JetAdvantage On Demand - Uw beheerbevoegdheden delen met een reseller of andere gebruiker buiten uw bedrijf

Overzicht
Met de functie voor beheerdersdelegatie, zeg maar gedelegeerd beheer, in HP JetAdvantage On Demand kunt u als bedrijfsbeheerdersgebruiker beheerderstaken op het gebied van afdrukken delen met een reseller of andere gebruiker buiten uw bedrijf.
Zodra u uw beheerdersbevoegdheden heeft gedeeld, kan de reseller of gebruiker buiten uw bedrijf namens u HP JetAdvantage On Demand basisbeheertaken uitvoeren. Hieronder worden enkele van de basisfuncties weergegeven. Zo ziet u wat een reseller zoal kan en niet kan doen.
Resellers KUNNEN:
  • Met één aanmelding eenvoudig schakelen tussen klantaccounts.
  • Klantlicenties voor apps op afstand beheren.
  • Proefperiodes, licenties en gebruik van klanten bijhouden.
  • Verlengingsmogelijkheden in de gaten houden.
Resellers KUNNEN NIET:
  • Dezelfde bedrijfsaccount hebben als de bedrijfsbeheerder die de beheertaken delegeert.
  • Accounts verwijderen waarvan het beheer aan hen is gedelegeerd.
  • Extra bedrijfsbeheerders toevoegen aan bestaande klantaccounts.
  • Extra gedelegeerde beheerdersgebruikers toevoegen.
  • Hun eigen gebruikersprofielinformatie wijzigen terwijl ze aangemeld zijn bij de account van een ander bedrijf.
Uw beheerdersbevoegdheden delen met een reseller of andere gebruiker buiten uw bedrijf
Voltooi de volgende stappen als u uw beheerdersbevoegdheden wilt delen met een reseller of andere gebruiker buiten uw bedrijf:
  1. Meld u aan bij uw HP JetAdvantage On Demand account en ga naar Manage Delegated Admins (Gedelegeerde beheerders beheren).
  2. Klik op Add delegated admin (Gedelegeerde beheerder toevoegen) en voer het e-mailadres in van de reseller of andere gebruiker buiten uw bedrijf met wie u HP JetAdvantage On Demand beheerdersbevoegdheden wilt delen.
  3. Klik op Send (Verzenden) of Send & New (Verzenden en nieuw) (als er andere resellers of gebruikers zijn met wie u uw beheerdersbevoegdheden wilt delen).
  4. Zodra de e-mailontvanger de uitnodiging accepteert, wordt Status gewijzigd in Active (Actief).
  5. De reseller of gebruiker buiten uw bedrijf kan nu uw HP JetAdvantage On Demand account beheren.
Beheerderstaken voor HP JetAdvantage Insights delegeren
Een ander bedrijf kan pas uw Insights account beheren nadat u, de bedrijfsbeheerdersgebruiker, of de gedelegeerde beheerder in het andere bedrijf eerst de volgende stappen heeft voltooid:
  1. Meld u aan bij HP JetAdvantage On Demand.
  2. Ga naar App Management (Appbeheer) en selecteer HP JetAdvantage Insights - EU.
  3. Klik op Manage Users (Gebruikers beheren).
  4. Zoek het bedrijf waaraan toegang is gedelegeerd, en schakel het selectievakje in (onder Allow Access (Toegang toestaan)). Klik op Save (Opslaan) om uw wijzigingen op te slaan.
    De gedelegeerde beheerder in het andere bedrijf kan nu toegang krijgen tot uw Insights account en deze beheren.