hp-support-head-portlet

Acties
Bezig met laden...
HP klantenondersteuning - kennisdatabase

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-share-print-widget-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

HP LaserJet Enterprise MFP, HP PageWide Enterprise MFP - Overige opties voor faxen

Overige opties voor faxen

De volgende instellingen zijn beschikbaar in de lijst met Opties voor faxen.
opmerking:
De volgende lijst bevat de hoofdset met beschikbare opties voor HP LaserJet Enterprise MFP-printers. Sommige opties zijn niet beschikbaar op alle printers.
Zijden origineel
Selecteer of het originele document moet worden afgedrukt op één zijde of beide zijden.
Resolutie
Geef de resolutie van gescande afbeeldingen op. Selecteer een hogere resolutie om de helderheid van de afbeelding te vergroten. Als u de resolutie verhoogt, neemt de bestandsgrootte ook toe.
Formaat origineel
Geef het papierformaat van het originele document op.
Afdrukstand inhoud
Geef aan of het originele document staand of liggend is afgedrukt.
Afbeelding aanpassen
Scherpte: Maak de afbeelding duidelijker of zachter. Als u voor meer scherpte kiest, wordt de tekst bijvoorbeeld duidelijker weergegeven, en als u voor minder scherpte kiest, kunnen foto's vloeiender lijken.
Donkerheid: Vergroot of verklein de hoeveelheid zwart en wit in de kleuren op gescande afbeeldingen.
Contrast: Vergroot of verklein het verschil tussen de lichtste en donkerste kleur op de pagina.
Achtergrond opruimen: Verwijder vage kleuren van de achtergrond van gescande afbeeldingen. Als het originele document bijvoorbeeld is afgedrukt op gekleurd papier, kunt u deze functie gebruiken om de achtergrond lichter te maken zonder de donkerheid van de afbeelding te beïnvloeden.
Automatische tint: Alleen beschikbaar voor Flow-printers. De printer kan bij originele documenten met meer dan 100 tekens aan tekst op pagina detecteren wat de bovenkant van de pagina is en de afbeeldingen in de goede afdrukstand zetten. Als sommige pagina's ondersteboven staan in verhouding tot andere pagina's, zullen in de gemaakte scanafbeelding alle pagina's met de goede kant omhoog staan. Wanneer sommige pagina's een liggende afdrukstand hebben, draait de printer de afbeelding zodat de bovenkant van de pagina aan de bovenkant van de afbeelding staat.
Tekst/afb. optimaliseren
Optimaliseer de taak voor het type afbeelding dat u wilt scannen: tekst, afbeeldingen of foto's.
Randen wissen
opmerking:
Deze functie is niet beschikbaar voor alle firmwareversies. Mogelijk moet u de firmware van de printer bijwerken om deze functie te kunnen gebruiken.
Verwijder scanfouten zoals donkere randen, nietmarkeringen of ponsmarkeringen door de opgegeven randen van de scantaak 'uit te gummen'.
Lege pagina's overslaan
Sluit blanco pagina's in het originele document uit van de gescande afbeelding. Deze functie is handig wanneer u pagina's scant die dubbelzijdig bedrukt zijn; het voorkomt dat het resultaat blanco pagina's bevat.
Multi-invoerdetectie
Schakel multi-invoerdetectie in of uit. Als deze functie is ingeschakeld, wordt gestopt met scannen als de printer vaststelt dat er meer dan één pagina tegelijk wordt ingevoerd in de documentinvoer. Als deze functie is uitgeschakeld, gaat het scannen gewoon door als de invoer van meerdere pagina wordt gedetecteerd. Zo kunnen samengekleefde pagina's, pagina's met zelfklevende notitieblaadjes of dik papier worden gescand.
Melding
Selecteer of u wilt dat er een melding over de status van scantaken wordt verzonden. De printer kan de melding afdrukken of naar uw e-mailadres sturen.

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-feedback-banner-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-country-locator-portlet

Acties
Bezig met laden...
Land/regio: Flag België

hp-detect-load-my-device-portlet

Acties
Bezig met laden...