Samsung SCX-340x laser-MFP - Papier in de lade plaatsen

In dit document wordt uitgelegd hoe u papier in de lade plaatst.

Overzicht van de lade

Als u het formaat wilt wijzigen, moet u de papiergeleiders afstellen.
    Afbeelding : Papierlade
  1. Papierbreedtegeleider
  2. Lade
  let op:
Als u de geleiders niet afstelt, kan het papier vastlopen of scheeftrekken tijdens het afdrukken.

Papier in de lade plaatsen

opmerking:
De afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van de opties of het model. Controleer het printertype.
  1. Open de lade. Stel het formaat van de lade af op het papierformaat dat wordt geplaatst.
      Afbeelding : De lade openen en de geleiders afstellen
    1. Uitvoerlade
    2. Breedtegeleiders
  2. Voordat u het papier plaatst, buigt of waaiert u de rand van de papierstapel om de pagina's te scheiden.
    Afbeelding : Het papier buigen of uitwaaieren
  3. Plaats het papier met de afdrukzijde naar boven gericht.
    Afbeelding : Papier plaatsen
    • Duw de papierbreedtegeleider niet zo ver door dat het papier gaat buigen.
    • Gebruik geen papier waarvan de voorste rand is omgekruld, omdat dit een papierstoring kan veroorzaken of het papier kan gaan kreuken.
    • Als u de papierbreedtegeleider niet afstelt, kunnen er papierstoringen optreden.
      Afbeelding : Correcte geleiderafstelling
  4. Knijp de papierbreedtegeleider in en schuif deze tegen de rand van de papierstapel zonder het papier te buigen.
    Afbeelding : Breedtegeleiders inknijpen
  5. Wanneer u een document afdrukt, moet u het papierformaat en de papiersoort instellen voor de lade.
    opmerking:
    De instellingen uit het stuurprogramma van de printer overschrijven de instellingen op het bedieningspaneel.
    1. Als u vanuit een applicatie wilt afdrukken, start u de applicatie en opent u het afdrukmenu.
    2. Selecteer Afdrukvoorkeuren.
    3. Klik op het tabblad Papier in Afdrukvoorkeuren en selecteer de juiste papiersoort. Als u bijvoorbeeld wilt afdrukken op een etiket, stelt u de papiersoort in op Etiket.
    4. Selecteer Automatisch selecteren (of Handmatige invoer) als papierbron en klik op OK.
    5. Start het afdrukken vanuit de applicatie.

Handmatige invoer in de lade

De multifunctionele lade kan speciale formaten en soorten afdrukmateriaal bevatten, zoals briefkaarten, notitiekaarten en enveloppen.

Tips voor het gebruik van de lade voor handmatige invoer

• Als u Papier > Bron > Handmatige invoer selecteert in het printerstuurprogramma, moet u op OK klikken elke keer dat u een pagina afdrukt.
  • Plaats geen afdrukmateriaal van een verschillend type of formaat of met een verschillend gewicht tegelijk in de lade.
  • Om te voorkomen dat papier vastloopt, voegt u geen papier toe tijdens het afdrukken wanneer er nog papier in de lade zit.
  • Afdrukmateriaal moet met de afdrukzijde naar boven, met de bovenrand eerst en in het midden van de lade worden geplaatst.
  • Voor afdrukken van goede kwaliteit en om papierstoringen te voorkomen, voert u alleen het aanbevolen papier in.
  • Strijk eventuele krulling op ansichtkaarten, enveloppen en etiketten glad voordat u ze in de lade invoert.
  • Wanneer u op speciaal papier afdrukt, moet u de richtlijnen voor het plaatsen van dat papier volgen.