Samsung ProXpress SL-M4080 laser-MFP - Papierstoringen van het originele document verhelpen

In dit document wordt beschreven hoe u een storing met een origineel document in de printer verhelpt. Wanneer een origineel document vastloopt in de documentinvoer, wordt een waarschuwing weergegeven op het bedieningspaneel.
opmerking:
  • Voorkom dat het papier scheurt en verwijder het vastgelopen document voorzichtig en langzaam.
  • Om documentstoringen te voorkomen, gebruikt u voor dikke of dunne originelen of originelen met verschillende papiersoorten de scannerglasplaat.
  • De afbeeldingen kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van het model en de geïnstalleerde opties. Controleer uw printertype.
  • Deze probleemoplossingsfunctie is mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van het model of de opties.

Papierstoringen aan de voorzijde van de scanner

Als er papier is vastgelopen aan de voorzijde van de scanner, voert u deze stappen uit om het vastgelopen papier te verwijderen.
  1. Verwijder de resterende pagina's uit de documentinvoer.
  2. Open de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : De klep van de documentinvoer openen
  3. Verwijder het vastgelopen papier door het voorzichtig uit de documentinvoer te trekken.
    Afbeelding : Het vastgelopen papier verwijderen
  4. Sluit de klep van de documentinvoer. Leg de verwijderde pagina('s) vervolgens terug in de documentinvoer.
    Afbeelding : De klep van de documentinvoer sluiten

Papierstoringen binnenin de scanner

Als er papier is vastgelopen binnenin de scanner, voert u deze stappen uit om het vastgelopen papier te verwijderen.
  1. Verwijder de resterende pagina's uit de documentinvoer.
  2. Open de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : De klep van de documentinvoer openen
  3. Verwijder het vastgelopen papier door het voorzichtig uit de documentinvoer te trekken.
    Afbeelding : Het vastgelopen papier verwijderen
  4. Sluit de klep van de documentinvoer. Als u geen vastgelopen papier ziet in dit gebied, gaat u verder met de volgende stap.
    Afbeelding : De klep van de documentinvoer sluiten
  5. Open de scannerklep.
    Afbeelding : De scannerklep openen
  6. Verwijder het papier uit het invoergebied door er voorzichtig met beide handen aan te trekken.
    Afbeelding : Het vastgelopen papier verwijderen
  7. Sluit de scannerklep.
    Afbeelding : De scannerklep sluiten

Papierstoringen in het uitvoergebied van de scanner

Als er papier is vastgelopen in het uitvoergebied van de scanner, voert u deze stappen uit om het vastgelopen papier te verwijderen.
  1. Verwijder de resterende pagina's uit de documentinvoer.
  2. Til de stapelaar op.
    Afbeelding : De stapelaar optillen
  3. Verwijder het vastgelopen papier voorzichtig uit de documentinvoer.
    Afbeelding : Het vastgelopen papier verwijderen
  4. Laat de stapelaar zakken.
    Afbeelding : De stapelaar laten zakken