• Informatie

HP LaserJet Pro M14-M17, MFP M28-M31 - Papierinvoerladen laden

De volgende informatie beschrijft hoe u papier moet plaatsen in de invoerlade.
opmerking:
Papierstoringen voorkomen:
  • Voeg nooit papier toe aan of verwijder papier uit de lade tijdens het afdrukken.
  • Haal voordat u de lade bijvult al het papier uit de invoerlade en leg de stapel recht.
  • Waaier het papier niet uit wanneer u de lade vult.
  • Gebruik geen papier dat is gekreukeld, gevouwen of beschadigd.

Invoerlade

De invoerlade bevat 150 pagina's van 75 g/m2, of minder vellen van zwaarder afdrukmateriaal (een stapelhoogte van 15 mm of minder).
Plaats het afdrukmateriaal met de bovenrand naar voren en de te bedrukken zijde omhoog. Om storingen en scheeftrekken te voorkomen, moet u altijd de zijgeleiders aanpassen.
opmerking:
Wanneer u nieuw afdrukmateriaal toevoegt, verwijder dan al het afdrukmateriaal uit de invoerlade en leg de hele stapel recht. Zo voorkomt u dat meerdere vellen afdrukmateriaal tegelijkertijd in het apparaat worden ingevoerd en loopt u minder risico dat afdrukmateriaal vastloopt.