• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung kleurenlaser-MFP CLX-330x - Originelen plaatsen

In dit document wordt uitgelegd hoe u papier in de lade plaatst.
Als gebruiker kunt u de scannerglasplaat of de documentinvoer gebruiken om een origineel te plaatsen voor kopiëren, scannen of faxen.
  opmerking:
Afbeeldingen in deze gebruikershandleiding wijken mogelijk af van de printer, afhankelijk van de opties ervan of modellen. Controleer het printertype.
Op de scannerglasplaat
Met behulp van de scannerglasplaat kunt u als gebruiker originelen kopiëren of scannen. Zo kunt u als gebruiker de beste scankwaliteit verkrijgen, en dan vooral voor gekleurde afbeeldingen of afbeeldingen in grijstinten. Zorg ervoor dat er geen originelen in de documentinvoer zitten. Als een origineel wordt gedetecteerd in de documentinvoer, krijgt deze van de printer voorrang op het origineel op de scannerglasplaat.
  1. Til de scannerklep op en open deze.
    Afbeelding : Scannerklep, openen
  2. Plaats het origineel met de bedrukte zijde omlaag op de scannerglasplaat. Lijn het uit met de registratielijn in de linkerbovenhoek van de glasplaat.
    Afbeelding : Origineel plaatsen, bedrukte zijde omlaag
  3. Sluit de scannerklep.
  opmerking:
  • Als u de scannerklep openlaat tijdens het kopiëren, kan dat de kopieerkwaliteit en het tonerverbruik beïnvloeden.
  • Stof op de scannerglasplaat kan zwarte vlekken veroorzaken op de afdruk. Houd deze altijd schoon.
  • Als u als gebruiker een pagina van een boek of tijdschrift kopieert, tilt u de scannerklep omhoog totdat de scharnieren ervan tegen de aanslag komen en sluit u vervolgens de klep. Als het boek of tijdschrift dikker is dan 30 mm, kopieert u eerst met de scannerklep open.
  let op:
  • Wees voorzicht dat u de scannerglasplaat niet breekt. Als gebruiker kunt u daardoor gewond raken.
  • Leg uw handen niet op de scannerglasplaat wanneer u de scannerklep sluit. Als gebruiker kunt u gewond raken als u de scannerklep op uw handen laat vallen.
  • Kijk niet in het licht dat uit de scanner komt tijdens het kopiëren of scannen. Dit is schadelijk voor uw ogen.
In de documentinvoer
  1. Voordat u originelen plaatst, buigt u de rand van de stapel papier of waaiert u deze uit om de pagina's van elkaar te scheiden.
    Afbeelding : Papier buigen of uitwaaieren
  2. Plaats het origineel met de bedrukte zijde omhoog in de documentinvoerlade. Zorg ervoor dat de onderkant van de stapel met originelen overeenkomt met het papierformaat dat gemarkeerd is op de documentinvoerlade.
    Afbeelding : Origineel plaatsen, bedrukte zijde omhoog
  3. Pas de breedtegeleiders van de documentinvoer aan het papierformaat aan.
    Afbeelding : Breedtegeleiders, aanpassen
      opmerking:
    Stof op de glasplaat van de documentinvoer kan zwarte lijnen veroorzaken op de afdruk. Houd de glasplaat altijd schoon.