Samsung CLX-2160 kleurenlaser-MFP - Originelen plaatsen

Dit document bevat instructies voor het plaatsen van originelen in de printer.
Originelen plaatsen
Gebruik de scannerglasplaat om een origineel te plaatsen voor kopiëren of scannen.
  1. Open de scannerklep.
    Afbeelding : Voorbeeld van het optillen en openen van de scannerklep
  2. Leg het origineel met de bedrukte zijde naar beneden op de scannerglasplaat. Lijn het papier uit met de registratielijn in de linkerbovenhoek van de glasplaat.
    Afbeelding : Voorbeeld van het plaatsen van het origineel met de bedrukte zijde omlaag op de glasplaat
  3. Sluit de scannerklep. Voorkom dat het document verschuift.
      let op:
    Wanneer u de scannerklep sluit na het plaatsen van het document, moet opletten dat uw vingers niet vast komen te zitten tussen de scannerglasplaat en de klep. Voor het beste scanresultaat heeft uw printer mogelijk een zware klep voor optimale druk op het document.
      opmerking:
    • Als u de scannerklep open laat tijdens het kopiëren, kan dat van invloed zijn op de kwaliteit van de kopie en het tonerverbruik.
    • Stof op de glasplaat kan zwarte vlekken veroorzaken op de afdruk. Houd de glasplaat altijd schoon.
    • Als u een pagina van een boek of tijdschrift kopieert, tilt u de scannerklep op totdat de scharnieren niet verder kunnen en sluit u vervolgens de klep. Als het boek of tijdschrift dikker is dan 30 mm, kopieert u eerst met de klep open.