hp-support-head-portlet

Acties
Bezig met laden...
HP klantenondersteuning - kennisdatabase

hp-contact-secondary-navigation-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-share-print-widget-portlet

Acties
Bezig met laden...
 • Informatie

  Herstel intermitterende print spooler-servicefouten die ervoor kunnen zorgen dat printtaken mislukken na een Windows-update.Klik hier

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung SCX-4825 multifunctionele laserprinter - Papier plaatsen

Dit document bevat instructies voor het plaatsen van papier in Samsung SCX-4825 multifunctionele laserprinters.
Gebruik lade 1 voor het afdrukmateriaal dat voor de meeste afdruktaken wordt gebruikt. Lade 1 kan maximaal 250 vel normaal papier van 80 g/m2 (20 lb bond) bevatten. U kunt desgewenst een optionele lade aanschaffen en deze onder de standaardlade plaatsen voor nog eens 250 vel papier extra.
opmerking:
Afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van het model en de geïnstalleerde opties.
Het gebruik van fotopapier of gecoat papier kan problemen veroorzaken, waardoor reparaties nodig zijn. Dergelijke reparaties vallen niet onder de garantie- of serviceovereenkomst van Samsung.

Afdrukken op speciaal afdrukmateriaal

U kunt afdrukken op divers afdrukmateriaal, zoals gewoon papier, enveloppen, etiketten en transparanten. Gebruik altijd afdrukmateriaal dat voldoet aan de richtlijnen voor gebruik met de printer. Afdrukmateriaal dat niet voldoet aan de richtlijnen beschreven in deze gebruikershandleiding, kan de volgende problemen veroorzaken:
 • Slechte afdrukkwaliteit
 • Meer papierstoringen
 • Voortijdige slijtage van de printer
opmerking:
Als u afdrukt op speciaal afdrukmateriaal, raden wij u aan één vel tegelijk in te voeren. Controleer het maximum aantal vellen voor de invoerlade.
Raadpleeg de tabel voor speciaal afdrukmateriaal dat kan worden gebruikt in de lade.
Soorten
Normaal
Transparanten
Envelop
Kaarten
Etiketten
Eigenschappen zoals gewicht, compositie, vezels en vochtgehalte zijn belangrijke factoren die invloed hebben op de prestatie van de printer en de kwaliteit van de uitvoer. Overweeg het volgende bij het kiezen van afdrukmateriaal:
 • Het type, formaat en gewicht van het afdrukmateriaal voor de printer worden verderop in deze sectie beschreven.
 • Gewenst resultaat: Het gekozen afdrukmateriaal is geschikt voor uw project.
 • Helderheid: Sommige soorten afdrukmateriaal zijn witter dan andere en produceren scherpere, meer levendige afbeeldingen.
 • Gladheid van het oppervlak: De gladheid van het afdrukmateriaal beïnvloedt de scherpte van de afdruk op het papier.
  opmerking:
  • Het is mogelijk dat afdrukmateriaal aan alle richtlijnen in deze sectie voldoet en u toch niet tevreden bent over de afdrukkwaliteit. Dit kan een gevolg zijn van het onjuist gebruik van het materiaal, een onaanvaardbaar temperatuur- en/of vochtigheidsniveau of van andere omstandigheden waarop Samsung geen invloed heeft.
  • Voordat u grote hoeveelheden afdrukmateriaal koopt, moet u controleren of het voldoet aan de vereisten die zijn opgegeven in deze gebruikershandleiding.
    let op:
  Het gebruik van afdrukmateriaal dat niet voldoet aan deze specificaties, kan problemen veroorzaken of reparaties vereisen. Dergelijke reparaties vallen niet onder de garantie- of serviceovereenkomst van Samsung.

hp-feedback-input-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-feedback-banner-portlet

Acties
Bezig met laden...

hp-country-locator-portlet

Acties
Bezig met laden...
Land/regio: Flag België

hp-detect-load-my-device-portlet

Acties
Bezig met laden...