Samsung SCX-3200 laser-MFP - Papier plaatsen

Dit document bevat instructies voor het plaatsen van papier in de papierlade van Samsung SCX-3200 multifunctionele laserprinters.
  opmerking:
Afbeeldingen in deze gebruikershandleiding kunnen afwijken van uw printer, afhankelijk van het model en de geïnstalleerde opties.
Afdrukken op speciaal afdrukmateriaal
Als u afdrukt op speciaal afdrukmateriaal, raden wij u aan één vel tegelijk in te voeren. Controleer het maximum aantal vellen voor de invoerlade.
Raadpleeg de tabel voor speciaal afdrukmateriaal dat kan worden gebruikt in de lade.
Soorten
Lade 1
Handmatige invoer in lade
Normaal
·
·
Dik
·
·
Dun
·
·
Bond
·
Katoen
·
Envelop
·
Kleur
·
Kaarten
·
Etiketten
·
Voorbedrukt
·
Kringloop
·
·
Archief
·
Transparant
·
a. Voer één vel per keer in.
(·: ondersteund, leeg: niet ondersteund)
  opmerking:
De papiersoorten worden weergegeven in de Afdrukvoorkeuren. Met deze papiersoortoptie kunt u de papiersoort instellen die in de lade wordt geladen. Selecteer het juiste afdrukmateriaal voor de beste afdrukkwaliteit. Als u ongeschikt afdrukmateriaal selecteert, kan dit leiden tot een slechte afdrukkwaliteit en/of papierstoringen.