Samsung SL-M2070 - zorg ervoor dat u het veiligheidslipje van de tonercartridge verwijdert

Voordat u uw nieuwe Samsung-printer gebruikt, moet u eerst alle veiligheidslipjes en afdichttape van uw tonercartridge verwijderen of losmaken zodat de printer goed werkt. Klik hier om een gratis handleiding of stuurprogramma voor uw printer te downloaden en voer het modelnummer van uw printer in, selecteer het juiste model uit de vervolgkeuzelijst en klik vervolgens op de koppeling.
opmerking:
Als u niet alle VEILIGHEIDSLIPJES verwijdert, werkt de printer mogelijk niet goed of raakt deze mogelijk beschadigd. Als u niet alle veiligheidslipjes en tape verwijdert, hoort u mogelijk een knarsend geluid.
opmerking:
  • Stel de tonercartridge niet langer dan een paar minuten bloot aan licht. Zo voorkomt u schade aan de tonercartridge. Dek deze indien nodig af met een vel papier.
  • Raak het groene gedeelte van de tonercartridge niet aan. Gebruik de hendel op de cartridge om te voorkomen dat u dit gedeelte aanraakt.
  • Gebruik geen scherpe voorwerpen zoals een mes of een schaar om de tonercartridgeverpakking te openen. Hiermee kunt u krassen op de drum van de cartridge veroorzaken.
  • Als u toner op uw kleding krijgt, veegt u de toner met een droge doek van uw kleding en wast u de kleding in koud water. Met warm water wordt de toner in de stof opgenomen.
opmerking:
Klik hier om het diagram voor tonercompatibiliteit te bekijken. Klik hier om printertoner en andere benodigdheden te kopen.
Volg de onderstaande stappen om ervoor te zorgen dat uw printer goed werkt.
  1. Til de bovenklep op en open de tonercartridgeklep.
  2. Verwijder het veiligheidslipje en trek de tonercartridge naar buiten zoals aangegeven in de onderstaande afbeelding.
  3. Verwijder de afdichttape.
  4. Schud de tonercartridge heen en weer om de inkt gelijkmatig te verdelen.
  5. Duw de cartridgelade naar binnen.
  6. Sluit beide kleppen.