Samsung-laserprinters - wat is Eco-modus op een Samsung-printer?

Eco-modus is een instelling waarmee milieuvriendelijke afdrukken worden gemaakt en kosten voor inkt en papier worden verminderd. Als het tabblad 'Eco' niet beschikbaar is in Afdrukvoorkeuren, heeft uw computer mogelijk alleen universele printerstuurprogramma's. Deze ondersteunen alleen basisafdrukfuncties. Als u de optie Eco-modus wilt inschakelen, moet u de specifieke stuurprogramma's voor uw printer downloaden.
opmerking:
Installeer deze stuurprogramma's eenvoudig met behulp van Samsung Printer Software Installer, een onlineprogramma dat een printer die is aangesloten op de computer detecteert en de juiste stuurprogramma's zoekt om te downloaden. MEER INFORMATIE

Instellingen Eco-modus

Op een Windows-computer kan Eco-modus AAN of UIT worden gezet.
  1. Ga naar het configuratiescherm van de computer.
  2. Klik op Apparaten en printers.
  3. Klik met de rechtermuisknop op uw printer en selecteer Afdrukvoorkeuren.
  4. Klik op het tabblad Eco.
In de Eco-modus kan het volgende worden gewijzigd:
  • Lay-out: stel pagina's per afdruk in.
  • Kleurmodus: wijzigen in grijstinten in plaats van kleur.
  • Blanco pagina's overslaan: verwijder eventuele lege pagina's uit de afdruktaak.
  • Tonerbesparing: verminder de hoeveelheid gebruikte toner per afdruk.