• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-laserprinters - meerdere pagina's naar één bestand scannen in Samsung Scan Manager

Volg de onderstaande instructies om meerdere pagina's naar één bestand te scannen op uw Samsung-printer.
Scannen met Scan Manager
  1. Klik met de rechtermuisknop op het Smart Panel in de taakbalk en selecteer vervolgens de Scan Manager.
  2. Selecteer uw printer en klik op Quick Scan (Snelle scan).
  3. Selecteer de maplocatie van het bestand en voer de bestandsnaam in. Klik op de vervolgkeuzelijst naast File Format (Bestandsindeling) en selecteer PDF of TIFF. Druk vervolgens op OK.
      opmerking:
    Zorg ervoor dat de nieuwste stuurprogramma's voor afdrukken en scannen zijn geïnstalleerd. KLIK HIER om stuurprogramma's te zoeken voor uw printer.
  4. Klik op de pijl aan de rechterkant van het voorbeeldvenster om meer opties weer te geven.
  5. Klik op vervolgkeuzemenu onder Document Source (Bron van document) en selecteer ADF (ADF of automatische documentinvoer is de lade boven de scaneenheid).
      opmerking:
    Plaats de te scannen pagina's met de bedrukte zijde omhoog in de ADF.
  6. Klik op Scan (Scannen) om te beginnen met scannen nadat u alle gewenste wijzigingen hebt aangebracht.
  7. Klik op X in de rechterbovenhoek van het venster om Scan Manager af te sluiten.