• Informatie

HP is zich bewust van de huidige kwetsbaarheden waarnaar verwezen wordt als "speculative execution side-channel attacks" en welke vele moderne processors (Intel, AMD en ARM) en besturingssystemen aantasten. HP zal bijgewerkte informatie verstrekken op deze ondersteuningssite, zodra die beschikbaar komt.

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-laserprinters - een multifunctionele kleurenprinter via een USB-kabel installeren in Windows

Klik hier om het automatische installatieprogramma uit te voeren. Volg anders de onderstaande stappen. Afbeeldingen kunnen variëren afhankelijk van uw printermodel.
Printerstuurprogramma installeren
Klik hier om naar Samsung Download Center te gaan en het printerstuurprogramma te downloaden.
  1. Voer het modelnummer van uw printer in, klik op 'See More' ('Meer informatie') onder 'Downloads' om de nieuwste stuurprogramma's te bekijken en download het installatieprogramma van het stuurprogramma en voer dit uit.
  2. Vink de vakjes naast Agree to License Agreement (Akkoord met de licentieovereenkomst) en Enhanced Features and Participating in Printer Usage Information Collection Program (Verbeterde functies gebruiken en deelnemen aan informatieverzamelingsprogramma voor printerverbruik) aan. Klik vervolgens op Next (Volgende).
  3. Nadat u de licentieovereenkomst hebt geaccepteerd, zoekt het installatieprogramma naar verbonden printers.
      opmerking:
    Als u een foutbericht 'No Printer Found' ('Geen printer gevonden') krijgt, probeert u dan de volgende stappen en klikt u nogmaals op Search (Zoeken).
    • Zorg ervoor dat de USB-kabel volledig in de achterkant van de printer is geplaatst en op een werkende USB-poort van de computer is aangesloten.
    • Probeer een andere USB-kabel en controleer of de kabel korter is dan 2 meter.
    • Controleer of de printer is ingeschakeld.
  4. Selecteer Direct connection using a USB cable (Directe aansluiting via een USB-kabel) en klik op Next (Volgende).
  5. Selecteer alle onderdelen die moeten worden geïnstalleerd en klik op Next (Volgende).
  6. Tijdens de installatie van de onderdelen wordt een voortgangsbalk weergegeven.
  7. De installatie is nu voltooid. Vink Print a test page (Druk een testpagina af) aan om te controleren of de verbinding werkt en klik vervolgens op Finish (Voltooien) om de wizard te sluiten.