• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung-laserprinters - een printer in Mac OS 10.8 verwijderen

Is de status van de printer niet correct of drukt uw printer niet meer af vanaf uw Mac-computer met Mac OS 10.8? Als deze problemen optreden, kunt u het beste de printer volledig verwijderen en vervolgens opnieuw installeren.
De printer verwijderen in Mac OS 10.8
  1. Klik op het Apple-symbool bovenin het scherm en vervolgens op Systeemvoorkeuren.
  2. Klik op Afdrukken en scannen.
  3. Selecteer de printer die u wilt verwijderen en klik op het minteken (-) aan de onderkant van de lijst.
  4. Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven. Druk op Printer verwijderen om de printer te verwijderen.
      opmerking:
    Als u de printer hebt verwijderd, wordt deze niet weergegeven in de lijst 'Afdrukken en scannen' en moet u de printer opnieuw installeren. Klik hier om het Samsung Printer Software-installatieprogramma te gebruiken. Hiermee selecteert u automatisch de juiste stuurprogramma's en software en worden deze geïnstalleerd.