Samsung-laserprinters - een printer in Mac OS 10.8 verwijderen

Is de status van de printer niet correct of drukt uw printer niet meer af vanaf uw Mac-computer met Mac OS 10.8? Als deze problemen optreden, kunt u het beste de printer volledig verwijderen en vervolgens opnieuw installeren.

De printer verwijderen in Mac OS 10.8

1. Klik op het Apple-symbool bovenin het scherm en vervolgens op Systeemvoorkeuren.
  2. Klik op Afdrukken en scannen.
  3. Selecteer de printer die u wilt verwijderen en klik op het minteken (-) aan de onderkant van de lijst.
  4. Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven. Druk op Printer verwijderen om de printer te verwijderen.
    opmerking:
    Als u de printer hebt verwijderd, wordt deze niet weergegeven in de lijst 'Afdrukken en scannen' en moet u de printer opnieuw installeren. Klik hier om het Samsung Printer Software-installatieprogramma te gebruiken. Hiermee selecteert u automatisch de juiste stuurprogramma's en software en worden deze geïnstalleerd.