Samsung-laserprinters - de papierlade afstellen

Problemen zoals papierstoringen kunnen worden veroorzaakt door een papierlade die niet goed is afgesteld. De lade afstellen is ook een goede manier om ervoor te zorgen dat uw printer optimaal werkt.
Video over het afstellen van de papierlade:
KLIK HIER om de video te bekijken die laat zien hoe u de papierlade afstelt.
KLIK HIER om naar het Samsung Download Center te gaan en uw printer op modelnummer te zoeken om de gebruikershandleiding voor uw printer te downloaden.