Samsung CLX-3185FW kleurenlaser-MFP - de toneropvangcontainer vervangen

Wanneer de levensduur van de toneropvangcontainer ten einde is, wordt het venster van het Smart Panel-programma op de computer weergegeven, met de melding dat de toneropvangcontainer moet worden vervangen. Als u dit niet doet, stopt het apparaat met afdrukken.
  opmerking:
Voor hulp bij het vinden van vervangende cartridges en andere vervangbare onderdelen voor uw printer gaat u naar Printer Accessories (Printeraccessoires) op Samsung.com. MEER INFORMATIE
De toneropvangcontainer vervangen
  1. Schakel het apparaat uit.
  2. Wacht een paar minuten totdat het apparaat is afgekoeld.
  3. Met behulp van de hendel opent u de voorklep volledig.
  4. Trek de oude toneropvangcontainer aan de greep uit het apparaat.
      opmerking:
    Leg de toneropvangcontainer op een vlak oppervlak zodat de toner erin blijft zitten.
  5. Verwijder de kap van de oude container zoals hieronder aangegeven en gebruik deze vervolgens om de opening van de toneropvangcontainer af te sluiten.
      opmerking:
    Kantel de container niet en draai deze niet om.
  6. Haal een nieuwe toneropvangcontainer uit de verpakking.
  7. Plaats de nieuwe container op zijn plek en duw hem aan om ervoor te zorgen dat hij stevig op zijn plaats zit.
  8. Sluit de voorklep goed.
      opmerking:
    Als de voorklep niet volledig is gesloten, werkt het apparaat niet. Zorg ervoor dat alle tonercartridges correct zijn geïnstalleerd. Als er een tonercartridge niet goed is geïnstalleerd, sluit de voorklep niet.
  9. Schakel het apparaat in.