• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung CLX-3185FW kleurenlaser-MFP - de tonercartridge vervangen

De Samsung CLX-3185-printers gebruiken vier kleuren en hebben voor elk een andere tonercartridge: geel (Y), magenta (M), cyaan (C) en zwart (K). Het statuslampje en het bericht over de toner op het scherm geven aan welke tonercartridge moet worden vervangen. Op dit moment moet de aangegeven tonercartridge worden vervangen. Controleer voordat u de tonercartridge vervangt het modelnummer van de tonercartridge die uw printer gebruikt.
  opmerking:
Voor hulp bij het vinden van vervangende cartridges en andere vervangbare onderdelen voor uw printer gaat u naar Printer Accessories (Printeraccessoires) op Samsung.com. MEER INFORMATIE
De tonercartridge vervangen
  1. Schakel het apparaat uit en wacht vervolgens een paar minuten om het apparaat te laten afkoelen.
  2. Met behulp van de hendel opent u de voorklep volledig.
  3. Pak de tonercartridge aan de grepen vast en trek de cartridge uit het apparaat.
  4. Haal een nieuwe tonercartridge uit de verpakking.
      opmerking:
    Gebruik geen scherpe voorwerpen, zoals een mes of een schaar, om de tonercartridgeverpakking te openen. U zou het oppervlak van de tonercartridge kunnen beschadigen.
  5. Trek het beschermvel uit een nieuwe tonercartridge.
  6. Houd beide grepen op de tonercartridge vast en schud hem stevig van links naar rechts om de toner gelijkmatig te verdelen.
  7. Plaats de tonercartridge op een vlakke ondergrond, zoals hieronder getoond, en verwijder de beschermkap.
      opmerking:
    Als u toner op uw kleding krijgt, veegt u de toner met een droge doek van uw kleding en wast u de kleding in koud water. Met warm water wordt de toner in de stof opgenomen.
  8. Zorg ervoor dat de kleur van de tonercartridge overeenkomt met de kleur van de houder waarin u hem plaatst en neem vervolgens de grepen van de tonercartridge vast. Druk de cartridge aan totdat deze op zijn plaats klikt.
  9. Sluit de voorklep. Zorg ervoor dat de klep goed is vergrendeld en schakel vervolgens het apparaat in. Als de voorklep niet volledig is gesloten, werkt het apparaat niet.