• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung Xpress SL-M2885FW laser-MFP - firmware bijwerken

Samsung biedt af en toe firmware-updates aan om de prestaties te verbeteren, nieuwe functies mogelijk te maken en ervoor te zorgen dat uw printer compatibel is met updates. In deze handleiding vindt u de stappen voor het bijwerken van uw firmware.
  opmerking:
ONTKOPPEL DE KABEL NIET en SCHAKEL UW PRINTER NIET UIT voordat de firmware-update is voltooid. Als u dit wel doet, kan dit als gevolg hebben dat de printer niet meer goed functioneert.
  opmerking:
GEBRUIK UW PRINTER NIET en DRUK NIETS AF tijdens de firmware-update.
  opmerking:
Controleer of uw printer met een USB-kabel op uw computer is aangesloten en of er geen andere apparaten (camera's, andere printers, enz.) met een USB-kabel op uw computer zijn aangesloten.
Firmware-update
  opmerking:
De firmware-update is getest en is alleen compatibel met Samsung-tonercartridges. Als u de firmware-update installeert, kan dit als gevolg hebben dat niet-Samsung-tonercartridges niet goed meer werken. Afbeeldingen kunnen variëren afhankelijk van uw besturingssysteem. Het onderstaande voorbeeld is voor Windows 7.
  1. Download de firmware-update die compatibel is met Win XP/2003/2008/2012/Vista/Win 7/Win 8/Win 8.1 (32- of 64-bits).
      opmerking:
    Klik hier om de firmware-update te downloaden.
  2. Open het bestand. De methode varieert afhankelijk van uw browser, zoals hieronder aangegeven.
    • In Chrome en vergelijkbare browsers dubbelklikt u op het gedownloade bestand om het te openen.
    • In Internet Explorer klikt u op Openen. Het bestand wordt dan gedownload en vervolgens automatisch geopend.
  3. Nadat het bestand is geopend, dubbelklikt u op het zip-bestand met de uitgang .exe
  4. Er verschijnt een pop-up waarin u wordt aangeraden alle bestanden uit te pakken. Klik eerst op Alles uitpakken en vervolgens op Uitpakken.
  5. Dubbelklik op het nu uitgepakte bestand met de uitgang exe.
      opmerking:
    Afhankelijk van uw beveiligingsinstellingen ontvangt u mogelijk een bericht waarin staat dat Windows Firewall of andere beveiligingssoftware het programma heeft geblokkeerd en u om toestemming vraagt het programma te mogen uitvoeren. U kunt ook worden gevraagd of u zeker weet dat u het programma wilt uitvoeren. Sta toe dat het programma wordt uitgevoerd.
  6. Het programma Samsung Printer Firmware Update wordt geopend. Klik op Next (Volgende).
  7. Lees het bericht en klik op Next (Volgende).
  8. De toepassing heeft een minuutje nodig om naar ondersteunde printers te zoeken.
  9. Schakel het selectievakje naast de juiste printer in en klik op Next (Volgende).
  10. De firmware-update wordt nu naar de printer gedownload. Dit kan enkele minuten duren. Verbreek de verbinding niet en schakel de printer of de computer niet uit gedurende deze tijd.
  11. Wanneer de firmware-update is voltooid, klikt u op Finish (Voltooien). Als u normaal draadloos verbinding maakt met uw printer, kunt u nu de USB-kabel ontkoppelen. Schakel uw printer UIT en weer IN door op de aan/uit-knop op het bedieningspaneel van de printer te drukken. De firmware-update is nu voltooid en uw printer is klaar voor gebruik.
      opmerking:
    Als er een fout optreedt nadat de firmware is bijgewerkt, start u de printer opnieuw en probeert u de update nog een keer met een andere USB-kabel in een andere USB-poort op de computer.