Samsung Xpress SL-M2070-M2079 laser MFP - Papierstoringen verhelpen

In dit document wordt beschreven hoe u een papierstoring in de printer verhelpt. Als er een papierstoring optreedt, wordt er een waarschuwing weergegeven op het bedieningspaneel.
  let op:
Om te voorkomen dat het papier scheurt, trekt u het vastgelopen papier er voorzichtig en langzaam uit. Volg de instructies in de volgende secties om de papierstoring te verhelpen.
Papierstoring in de lade
Volg deze stappen om het vastgelopen papier los te maken als er papier is vastgelopen in de lade.
  1. Verwijder het vastgelopen papier door het voorzichtig recht naar buiten te trekken.
    Afbeelding : Het vastgelopen papier verwijderen
  2. Open en sluit de bovenklep.
    Afbeelding : De scaneenheid openen en sluiten
Papierstoring binnenin de printer
Volg deze stappen om het vastgelopen papier te verwijderen als er papier is vastgelopen in het fusergebied.
  let op:
Het fusergebied is heet. Wees voorzichtig bij het verwijderen van papier uit de printer.
  1. Open de scaneenheid.
    Afbeelding : De scaneenheid openen
  2. Open de klep van de lade met de papierstoring.
    Afbeelding : De klep van de lade met de papierstoring openen
  3. Open de dummyklep van de fuser.
    Afbeelding : De dummyklep van de fuser openen
  4. Verwijder het vastgelopen papier door het voorzichtig recht naar buiten te trekken.
    Afbeelding : Het vastgelopen papier verwijderen
  5. Sluit de dummyklep van de fuser.
    Afbeelding : De dummyklep van de fuser sluiten
  6. Sluit de klep van de lade met de papierstoring (1) en sluit vervolgens de scaneenheid (2).
    Afbeelding : De klep van de lade met de papierstoring en vervolgens de scaneenheid sluiten
    Als u geen papier ziet in dit gebied, gaat u verder met de volgende stap:
  7. Open de scaneenheid.
    Afbeelding : De scaneenheid openen
  8. Open de middenklep.
    Afbeelding : De middenklep openen
  9. Pak de hendel van de tonercartridge vast en verwijder de cartridge uit de printer.
    Afbeelding : De tonercartridge verwijderen
  10. Verwijder het vastgelopen papier door het voorzichtig recht naar buiten te trekken.
    Afbeelding : Het vastgelopen papier verwijderen
  11. Plaats de tonercartridge terug in de printer.
    Afbeelding : De tonercartridge terugplaatsen
  12. Sluit de middelste klep.
    Afbeelding : De middelste klep sluiten
  13. Sluit de scaneenheid.
    Afbeelding : De scaneenheid sluiten