Samsung Xpress SL-M2070-M2079 laser MFP - Papierstoringen van het originele document verhelpen

In dit document wordt beschreven hoe u een storing met een origineel document in de printer verhelpt. Wanneer een origineel document vastloopt in de documentinvoer, wordt een waarschuwing weergegeven op het bedieningspaneel.
opmerking:
  • Voorkom dat het papier scheurt en verwijder het vastgelopen document voorzichtig en langzaam.
  • Om documentstoringen te voorkomen, gebruikt u voor dikke of dunne originelen of originelen met verschillende papiersoorten de scannerglasplaat.
  • Afbeeldingen kunnen verschillen van uw printer, afhankelijk van het model en de geïnstalleerde opties. Controleer uw printertype.
  • Deze probleemoplossingsfunctie is mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van het model of de opties.

Papierstoringen vóór de scanner

Als er papier is vastgelopen vóór de scanner, voert u deze stappen uit om het vastgelopen papier te verwijderen.
  1. Verwijder de resterende pagina's uit de documentinvoer.
  2. Open de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : De klep van de documentinvoer openen
  3. Verwijder het vastgelopen papier door het voorzichtig uit de documentinvoer te trekken.
    Afbeelding : Het vastgelopen papier verwijderen
  4. Sluit de klep van de documentinvoer. Leg de verwijderde pagina('s) vervolgens terug in de documentinvoer.
    Afbeelding : De klep van de documentinvoer sluiten

Papierstoringen binnenin de scanner

Als er papier is vastgelopen binnenin de scanner, voert u deze stappen uit om het vastgelopen papier te verwijderen.
  1. Verwijder de resterende pagina's uit de documentinvoer.
  2. Open de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : De klep van de documentinvoer openen
  3. Verwijder het vastgelopen papier door het voorzichtig uit de documentinvoer te trekken.
    Afbeelding : Het vastgelopen papier verwijderen
  4. Sluit de klep van de documentinvoer. Als u geen vastgelopen papier ziet in dit gebied, gaat u verder met de volgende stap.
    Afbeelding : De klep van de documentinvoer sluiten
  5. Open de klep van de scanner.
    Afbeelding : De klep van de scanner openen
  6. Verwijder het papier uit het invoergebied door er voorzichtig met beide handen aan te trekken.
    Afbeelding : Het vastgelopen papier verwijderen
  7. Sluit de klep van de scanner.
    Afbeelding : De klep van de scanner sluiten

Papierstoringen in het uitvoergebied van de scanner

Als er papier is vastgelopen in het uitvoergebied van de scanner, voert u deze stappen uit om het vastgelopen papier te verwijderen.
  1. Verwijder de resterende pagina's uit de documentinvoer.
  2. Verwijder het vastgelopen papier voorzichtig uit de documentinvoer.
    Afbeelding : Het vastgelopen papier verwijderen