• Informatie
    Belangrijke beveiligingsupdate voor het afdrukken

HP is onlangs op de hoogte gebracht van een kwetsbaarheid in bepaalde inkjetprinters. HP heeft updates beschikbaar om te downloaden om het beveiligingslek te verhelpen. Details en meer informatie zijn beschikbaar in het beveiligingsbericht.(in het Engels)

hp-concentra-wrapper-portlet

Acties
Bezig met laden...

Samsung Xpress SL-M2070-M2079 laser MFP - Papierstoringen van het originele document verhelpen

In dit document wordt beschreven hoe u een storing met een origineel document in de printer verhelpt. Wanneer een origineel document vastloopt in de documentinvoer, wordt een waarschuwing weergegeven op het bedieningspaneel.
  opmerking:
  • Voorkom dat het papier scheurt en verwijder het vastgelopen document voorzichtig en langzaam.
  • Om documentstoringen te voorkomen, gebruikt u voor dikke of dunne originelen of originelen met verschillende papiersoorten de scannerglasplaat.
  • Afbeeldingen kunnen verschillen van uw printer, afhankelijk van het model en de geïnstalleerde opties. Controleer uw printertype.
  • Deze probleemoplossingsfunctie is mogelijk niet beschikbaar, afhankelijk van het model of de opties.
Papierstoringen vóór de scanner
Als er papier is vastgelopen vóór de scanner, voert u deze stappen uit om het vastgelopen papier te verwijderen.
  1. Verwijder de resterende pagina's uit de documentinvoer.
  2. Open de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : De klep van de documentinvoer openen
  3. Verwijder het vastgelopen papier door het voorzichtig uit de documentinvoer te trekken.
    Afbeelding : Het vastgelopen papier verwijderen
  4. Sluit de klep van de documentinvoer. Leg de verwijderde pagina('s) vervolgens terug in de documentinvoer.
    Afbeelding : De klep van de documentinvoer sluiten
Papierstoringen binnenin de scanner
Als er papier is vastgelopen binnenin de scanner, voert u deze stappen uit om het vastgelopen papier te verwijderen.
  1. Verwijder de resterende pagina's uit de documentinvoer.
  2. Open de klep van de documentinvoer.
    Afbeelding : De klep van de documentinvoer openen
  3. Verwijder het vastgelopen papier door het voorzichtig uit de documentinvoer te trekken.
    Afbeelding : Het vastgelopen papier verwijderen
  4. Sluit de klep van de documentinvoer. Als u geen vastgelopen papier ziet in dit gebied, gaat u verder met de volgende stap.
    Afbeelding : De klep van de documentinvoer sluiten
  5. Open de klep van de scanner.
    Afbeelding : De klep van de scanner openen
  6. Verwijder het papier uit het invoergebied door er voorzichtig met beide handen aan te trekken.
    Afbeelding : Het vastgelopen papier verwijderen
  7. Sluit de klep van de scanner.
    Afbeelding : De klep van de scanner sluiten
Papierstoringen in het uitvoergebied van de scanner
Als er papier is vastgelopen in het uitvoergebied van de scanner, voert u deze stappen uit om het vastgelopen papier te verwijderen.
  1. Verwijder de resterende pagina's uit de documentinvoer.
  2. Verwijder het vastgelopen papier voorzichtig uit de documentinvoer.
    Afbeelding : Het vastgelopen papier verwijderen