Samsung SF-760 SF-761 SF-765 laser MFP - Plaatsen van papier

In dit document vindt u instructies voor het plaatsen van papier in de papierlade.
    Afbeelding : Onderdelen van de papierlade
  1. Papierbreedtegeleider
  2. Lade
opmerking:
Als u de geleider niet afstelt, kan dit registratie van het papier, scheeftrekking van de afbeelding of papierstoringen veroorzaken.

Papier in de lade plaatsen

Volg de onderstaande instructies om papier in de lade te plaatsen.
  1. Open de lade. Stel vervolgens het formaat van de lade af op het formaat van het afdrukmateriaal dat u wilt plaatsen.
    Afbeelding : De papierlade openen
  2. Buig of blader de rand van de papierstapel om de pagina's te scheiden voordat u ze plaatst.
    Afbeelding : Het papier bladeren of buigen
  3. Plaats het papier met de te bedrukken zijde omhoog (1). Open de uitvoerlade (2).
    Afbeelding : Plaats het papier
    opmerking:
    • Duw de papierbreedtegeleiders niet zo ver tegen het papier dat het materiaal gaat buigen.
    • Gebruik geen papier waarvan de voorste rand is omgekruld. Dit kan een papierstoring veroorzaken of leiden tot kreukels in het papier.
    • Als u de papierbreedtegeleider niet afstelt, kunnen er papierstoringen optreden.
    Afbeelding : Correcte plaatsing van de papierbreedtegeleiders
  4. Knijp in de breedtegeleider en schuif deze tegen de rand van de stapel papier zonder het papier te buigen.
    Afbeelding : Stel de papierbreedtegeleider in
  5. De papiersoort en het papierformaat voor de lade instellen.
opmerking:
De instellingen uit het stuurprogramma van de printer overschrijven de instellingen op het bedieningspaneel.
  1. Open een toepassing en vervolgens het menu Afdrukken om af te drukken vanuit een toepassing.
  2. Selecteer Afdrukvoorkeuren.
  3. Druk op het tabblad Papier in Voorkeursinstellingen voor afdrukken en selecteer een geschikte papiersoort.
    Als u bijvoorbeeld een etiket wilt gebruiken, stelt u de papiersoort in op Etiket.
  4. Selecteer Handmatige invoer als de papierbron en klik op OK.
  5. Begin met afdrukken vanuit de toepassing.

Handmatig invoeren in de lade

De papierlade kan speciale formaten en soorten afdrukmateriaal bevatten, zoals briefkaarten, notitiekaarten en enveloppen.
Tips voor het gebruik van de lade voor handmatige invoer:
  • Als u Paper > Source > Manual Feeder (Papier > Bron > Handmatige invoer) selecteert in het stuurprogramma van uw printer, dient u telkens wanneer u een pagina afdrukt op OK te drukken.
  • Om te voorkomen dat papier vastloopt, voegt u geen papier toe tijdens het afdrukken wanneer er nog papier in de lade voor handmatige invoer zit.
  • Plaats afdrukmateriaal met de afdrukzijde omhoog en de bovenkant van het papier naar voren gecentreerd in de lade voor handmatige invoer.
  • Voer alleen het beschikbare papier in, zodat u afdrukken van goede kwaliteit krijgt en papierstoringen voorkomt.
  • Strijk eventuele krulling op ansichtkaarten, enveloppen en etiketten glad voordat u ze in de lade voor handmatige invoer voert.
  • U dient de laadrichtlijnen te volgen wanneer u op speciaal papier afdrukt.
  • Open de lade en verwijder het papier wanneer papier overlapt tijdens het afdrukken met behulp van de lade voor handmatige invoer. Probeer vervolgens opnieuw af te drukken.
  • Plaats geen afdrukmateriaal van een verschillende soort of formaat of met een verschillend gewicht tegelijk in de lade.

Afdrukken op speciaal afdrukmateriaal

Het afdrukmateriaal wordt ook weergegeven in de Voorkeursinstellingen voor afdrukken. Selecteer voor de beste afdrukkwaliteit de juiste soort afdrukmateriaal in het venster Printing Preferences > tabblad Paper > Paper Type (Voorkeursinstellingen voor afdrukken > tabblad Papier > Papiersoort).
Als u bijvoorbeeld op etiketten wilt afdrukken, selecteert u Label (Etiket) bij Paper Type (Papiersoort).
opmerking:
Voer één vel tegelijk in als u speciaal afdrukmateriaal gebruikt.
Raadpleeg de tabel voor speciaal afdrukmateriaal dat in de lade gebruikt kan worden.
Soorten
Ladea
Gewoon
Y
Dik
Y
Dun
Y
Bankpost
Y
Kleur
Y
Kaarten
Y
Etiketten
Y
Envelop
Y
Voorbedrukt
Y
Katoen
Y
Kringlooppapier
Y
Archief
Y
a. De papiersoorten die beschikbaar zijn voor handmatige invoer in de lade.
(Y: ondersteund, leeg: niet ondersteund)